Ali Hikmet Akıllı'dan Melih Gökçek'e tepki

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yüklendi.
Ankara Masası
|
03 Eylül 2021, Cuma - 11:07
Ali Hikmet Akıllı'dan Melih Gökçek'e tepki

Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'i ele geçirmesi ardından dünyanın yakından takip ettiği bölgede çekilen bir görüntü çok konuşuldu. Sosyal medyada yer alan videoda helikoptere asılı cansız bir bedenin şehir üstünde dolaştırıldığı görüldü.

Gökçek'ten Biden göndermesi

Söz konusu videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Taliban'ın ABD'ye çalışan Afganları helikopterden asıp şehirde dolaştırdığını belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Gökçek, "Dostun Biden yarın seni de satmasın" dedi. 

Akıllı sert çıktı

Gökçek'in bu çıkışına yanıt ise CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'dan geldi. Akıllı, "Devrik Başkan!" diye hitap ettiği Gökçek için "Aklın sıra genel başkanımızı tehdit mi ediyorsun? Kimi sallandıracaksın helikopterden? Boşuna heveslenme, ne senin ne seni devirenlerin gücü yetmez..." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/989284/ali-hikmet-akillidan-melih-gokceke-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.