Muhalefetin akıl hocası FETÖ ve PKK

Mehmet Barlas
|

Türkiye'de siyasetin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, bütçe görüşmelerinde atıyor. İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi konuşulurken meclise hitap eden Soylu'nun konuşması arkasından mecliste kavga çıktı. Soylu'nun kavga çıkartan sözleri şöyleydi:


"Siz bütün iftiralarınızla bizden uyuşturucu ile mücadelemizin intikamını alıyorsunuz. Siz bizden PKK ile yaptığımız mücadelenin intikamını alıyorsunuz, siz bizden para dilendiğiniz ve kahraman ordumuza 'sınır ötesini geçme' diyen, 15 Temmuz'u tam da Kılıçdaroğlu gibi canlı yayında izleyip haber bekleyen o küresel güçlere diz çökmeyişimizin intikamını alıyorsunuz. Terör devleti kurdurmayışımızın, sarı torbaların intikamını alıyorsunuz. HDP ile PKK ile tarihin en kirli işbirliği içerisindesiniz. Amerika'nın çocuklarısınız sizler. Yenileceksiniz!"


Türkiye'yi uluslararası arenada uyuşturucu merkezi gibi gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gerçek amacı aslında Süleyman Soylu'nun bu cümlelerinde gizli. Muhalefetin bu konudaki akıl hocasının ise FETÖ ve PKK olduğunu söylemek için kahin olmaya gerek yok. 17/25 Aralık yargı darbesinde benzer bir deneme yapmışlar ve başarısız olmuşlardı. Ardından FETÖ'nün MİT tırları operasyonunda da aynı planlar vardı. Tüm bu operasyonlarda Türkiye'yi uluslararası politikada zor durumda bırakmak ve yalnızlaştırmak yatıyordu. Sizce Süleyman Soylu haksız mı?


Devamı için tıklayınız


http://www.ankaramasasi.com/makale/52690/muhalefetin-akil-hocasi-feto-ve-pkk

Yorumlar (0)