Cemal Emir'e Ak Parti'den tepki

CHP Etimesgut İlçe Başkanı seçin Cemal Emir'in sözlerine AK Parti cephesinden Fatih Şahin ve Hakan Han Özcan tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2021, Salı - 19:41
Cemal Emir'e Ak Parti'den tepki

Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut İlçe Başkanlığı 3. Olağanüstü Kongresi 'nde başkanlığa seçilen Cemal Emir'in " Hepiniz Atatürk olacaksınız ve bu ceberrut adamı bu ülkenin başından atacağız. Bir daha gelmesinler diye onların kökünü kazıyacağız" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Ak Parti cephesinden açıklamalar peş peşe gelirken Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve  Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Fatih Şahin paylaşımında "Adında "Cumhuriyet" ve "Halk" olan partinin ilçe Başkanı ama 1940'ların Almanya'sındaki bir Nazi Subayı gibi konuşuyor. CHP zihniyeti asla değişmiyor, milletle kavgaları asla bitmiyor. Bu milleti KORKUTAMAYACAKSINIZ, YILDIRAMAYACAKSINIZ, SUSTURAMAYACAKSINIZ!" ifadelerini kullandı.

Emrullah İşler " CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, “Köklerini kazıyacağız”diyerek Sn. Cumhurbaşkanımızı ve Aziz Milletimizi tehdit etmiş. Bu tür hadsiz ve densizlere milletimiz gereken cevabı 19 yıldır sandıkta,15 Temmuz gecesi meydanda vermiştir, bundan sonra da verecektir. Hodri Meydan!" diye yazdı.

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise " Ne kadar takiye yaparsanız yapın! Bilinçaltınız sizi ele verir! Bilesiniz ki korkmuyoruz, unutmayasanız ki yılmayacağız, mıh gibi aklınıza çakın! Biz milletin sesiyiz susmayacağız!" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1017200/cemal-emire-ak-partiden-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.