Dursun Çiçek'in açıklamalarına AK Parti'den tepki

​AK PARTi Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, CHP'li Dursun Çiçek'in 'HDP'liler bakan olabilir' sözlerine sert tepki gösterdi
Ankara Masası
|
16 Mayıs 2021, Pazar - 14:28
Dursun Çiçek'in açıklamalarına AK Parti'den tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski milletvekili, emekli albay Dursun Çiçek, CNN Türk TV'de katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çiçek, seçimlerin ikinci tura kalması durumunda, Halkların Demokratik Partisinin(HDP) Millet İttifakı'na destek vermesi halinde, HDP'li isimlerin bakan olabileceğini söyledi.

İYİ Parti ve CHP tabanın itiraz etmeyeceği isimlerin görevlendirilebileceğini vurgulayan Çiçek "Teröre bulaşmamış binlerce HDP’li var. Onlardan da bakan olabilir. Sayın Sancar bey var, Ahmet bey var, ismi geçenler var. Bu konuda sicili temiz, İYİ Partilierin de CHP tabanın itiraz edemeyeceği, PKK bağlantısı olmayanlara yönelik bir iki bakanlık vaat edilebilinir. İkinci tur için söylüyorum. HDP seçmeni Millet İttifakı’na oy verebilir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Bakanlık kaynaklarını Kandil'e aktarma planı"

Dursun Çiçek'in bu açıklamalarına  AK PARTi Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Şahin " Belediyelerden sonra bakanlıkların kaynaklarını bölücü terör örgütü PKK’ya, Kandil’e aktarmanın planlarını yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/776416/dursun-cicekin-aciklamalarina-ak-partiden-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.