Sincan Belediyesi sağlıklı gelecek için çalışıyor

Sincan Belediyesi, daha temiz ve sağlık ortamlar oluşturabilmek için temizlik faaliyetlerine devam ediyor.
Ankara Masası
|
23 Eylül 2021, Perşembe - 12:38
Sincan Belediyesi sağlıklı gelecek için çalışıyor

Sincan sakinlerine daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunabilmek için 7/24 çalışan Sincan Belediyesi, rutin temizlik faaliyetlerine ek olarak vatandaşların gün içinde yoğunluk oluşturduğu alanlar başta olmak üzere dip köşe temizlik yapıyor.

Yollar vakumlu süpürge araçları ile süpürülürken yaya kaldırımları ve bazı yollar tazyikli su ile yıkanıyor. Belediye ekipleri, etrafa atılan çöpleri tek tek topluyor. Çok sayıda personel ile başlatılan çalışmalar çerçevesinde ilçenin tüm mahallelerinde mıntıka temizliği yapan belediye ekipleri, yeşil alan ve parklarda da günlük olarak temizlik çalışmalarını özenle sürdürüyor. Ekipler son olarak Yenikent- Temelli yolunda mıntıka temizliğini tamamladı.

Vatandaşlar memnun

Sincan Belediyesi, semt ve mahallelerdeki çöp konteynerlerini de temizleyip, boşaltılan konteynerleri yıkadıktan sonra ilaçlayarak dezenfekte ediyor. Böylece bulaşıcı hastalıkların ve etrafa yayılacak kötü kokunun önüne geçiliyor. Atık ve çöpleri toplayan ekipler, geri dönüşüme kazandırılacak olanları ayırıp, Sincan Belediyesi sıfır atık merkezinde yeniden değerlendiriyor. Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından koordine edilen ve periyodik olarak gerçekleşen çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1020922/sincan-belediyesi-saglikli-gelecek-icin-calisiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.