Etimesgut'ta Atatürk Stadı yenileniyor

Etimesgut Belediyesi, faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. İlçede bulunan Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmalarına başladı.
Ankara Masası
|
28 Eylül 2021, Salı - 09:30
Etimesgut'ta Atatürk Stadı yenileniyor

Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Atatürk Stadyumu'nda revizyon çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında stada yeni tribünler eklenerek daha fazla seyirci kazandırılması amaçlanıyor. Mevcut hali sentetik çim olan sahanın çimleri sökülerek yerine doğal çim ekiliyor.

Çalışmaların 2022 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması planlanırken,
TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor yeni stat tamamlanana kadar maçlarını Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadında oynamaya devam edecek.

"Daha modern hale getiriliyor"

Etimesgut Belediyesi, stattan sökülen sentetik çim halıları çöpe atmak yerine ilçenin birçok noktasında bulunan halı sahaların tamir, bakım ve onarımında kullanıyor. Aynı zamanda, belediyenin park ve spor tesislerindeki halı sahalar stattan getirilen sentetik çimlerle yenileniyor, daha modern hale getiriliyor.

çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,"2. ligde şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımımız maçlarını yenilenen stadımızda yapacak, şampiyonluk kupasını da İnşallah Atatürk Stadyumunda kaldıracağız" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1027406/etimesgutta-ataturk-stadi-yenileniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.