Etimesgut Belediyespor seriye bağladı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 24. haftasında Etimesgut Belediyespor, Tetiş Yapı Elazığspor'u 4-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Büşra Bayrak
|
19 Şubat 2021, Cuma - 11:42
Etimesgut Belediyespor seriye bağladı

Etimesgut Belediyespor, Mamak FK ve Pendikspor'un galibiyetinin ardından Tetiş Yapı Elazığspor'u da deplasmanda 4-1 yendi. 

Elazığ Doğukent Stadı'nda oynan maçın golleri 3 ve 29. dakikada Ömer Faruk Ermeç, 36 ve 45. dakikada Alim Harlak'tan geldi. İlk yarıda 4-0'lık üstünlük sağlayan Etimesgut Belediyespor Elazığ'ın 84 dakikada İzzet Topatar'la bulduğu gole engel olamadı. Sahadan 4-1 üstün ayrılan başkent ekibi 3 puanı hanesine yazdırdı.

Etimesgut Belediyespor son 3 maçını da kazanarak bu sezon ilk kez böyle bir seri yakaladı. 34 puanla Kırmızı Grupta 9. sıraya yerleşen Etimesgut Belediyespor play-off için iddiasını artırdı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel takımı galibiyetinden dolayı kutladı.

Taraftardan tam destek

Takımın galibiyetleri taraftarları da heyecanlandırdı. Etimesgut Taraftarlar Derneği esnafın takıma desteğini anlattığı kısa bir klip hazırladı. Klipte esnaf takıma tam güvendiğini ifade ederken TFF 1. Lig hayallerinin bu yıl gerçeğe dönüşmesini istiyorlar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/604102/etimesgut-belediyespor-seriye-bagladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.