Başkan Demirel, Ankara'nın muhtarlarını Etimesgut’ta ağırladı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Demirel, daha sonra muhtarlarla birlikte Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nı ziyaret etti.
Ankara Masası
|
31 Ekim 2021, Pazar - 16:22
 Başkan Demirel, Ankara'nın muhtarlarını Etimesgut’ta ağırladı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen programda Ankara'nın muhtarlarını Etimesgut’ta ağırladı.  

Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya gelen Demirel, daha sonra muhtarlarla birlikte Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nı ziyaret ederek muhtarlara müzeyi gezdirdi ve müzenin içeriği ve yapım amacı hakkında bilgi verdi. 

Müzeyi herkes görmeli 

Tarihin ortak değer olduğunu ifade eden Demirel, "Öyle muhteşem bir tarihimiz var ki, böyle muhteşem bir tarih anlatmak için böyle güzel mekanlara ihtiyaç var. Tarihimizi yaşayarak, görerek, dokunarak, hissederek görmek isteyen herkes mutlaka bu müzemizi görmeli" şeklinde konuştu.  

Muhtarlar, Müzedeki, heykel, rölyef ve kompozisyonlar önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Türkiye'ye değer katan eser

Müzeyi çok beğendiklerini ifade eden muhtarlar, "Türkiye'mize değer katan böylesine eşsiz bir eseri Ankara'ya kazandırdığı için Enver Başkan’a teşekkür ederiz" dediler. 

Ankara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Pehlivan ve Ahi mesut Mahallesi Muhtarı ve derneğin genel sekreteri Aynur Çanakçı Başkan Demirel’e plaket vererek, "Bu müzeyi görmeyen kalmasın" çağrısı yaptılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1087358/baskan-demirel-ankaranin-muhtarlarini-etimesgutta-agirladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.