Abdülkadir Selvi'den kitre bebek açıklaması

Beypazarı'nda tartışmalara konu olan kitre bebekleri yerinde inceleyen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, "Hayran kaldım. Abuk sabuk heykeller yapıp gülünç duruma düşenlerin bu sanatçılardan ders alması lazım" dedi.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2021, Salı - 12:21
Abdülkadir Selvi'den kitre bebek açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Başkan Mansur Yavaş'ın memleketi Beypazarı'daki Beypazarı Kent Müzesi'ne bağışlanmak üzere alınan kitre bebeklerin fiyatı tartışma konusu olmuştu.

ABB tarafından yapılan açıklamada "Bir sanat eseri olan ve tıpkı diğer el sanatlarında olduğu gibi uzman sanatçılar tarafından hayata geçirilen bebekler ve kompozisyonlar, tüm dünyada olduğu gibi yaşam ve giyim kültürünü yansıtacak şekilde detaylı bir çalışmanın ürünleridir." denilmişti. 

Kitre bebekleri yerinde inceleyen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi görüşlerini köşe yazısında paylaştı. Selvi, "Kitreden yapılan mankenleri çok başarılı buldum. Hayatın içinden seçilmiş. Bunları yapan sanatçıları tebrik ediyorum. Abuk sabuk heykeller yapıp gülünç duruma düşenlerin bu sanatçılardan ders alması lazım. Hayran kaldım." dedi. 

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız 



http://www.ankaramasasi.com/haber/1093331/abdulkadir-selviden-kitre-bebek-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.