İYİ Partili Yetkin Öztürk: AK Parti halktan koptu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Keçiören'deki evinden Beştepe'ye geçisine dikkat çeken İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, "Halktan koptular" ifadesini kullandı.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2021, Çarşamba - 13:31
İYİ Partili Yetkin Öztürk: AK Parti halktan koptu

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Gündem programında Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Ankara'da sokağa indiği zaman en çok ekonomi ve işsizlikle ilgili sorunların aktarıldığını belirten Öztürk, "İktidarın beceriksizliği ülkeyi kaosa doğru sürüklüyor. Siz üretimden çıktığınızda işsizliğin zirve yapmaması imkansız. Üretimden çekilmiş, perişan halde köylülerimiz var. Birçok köylümüz üretimden uzaklaştı çünkü mazot 8 lira, gübre 8-9 lira. Ateş pahası. Buna bir çiftçinin yaklaşması imkansız. Geldiğimiz nokta işler acısı." dedi.

"İktidarın gidici olduğunu herkes görüyor"

"İktidar artık gidici. Bunu herkes görüyor. Hiç olmazsa giderken zarar vermesinler" diyen Öztürk, "3-4 yıl önceki teşvikler aynı rakamda. Hiçbir iyileştirme yapılmadı. Her gün zam. En büyük problem ekonomik sıkıntı. Bugüne kadar böylesi yaşanmamıştı. Ankara memur şehir ama Ankara 6 milyonluk şehir. Bu dörtte bir oranında. Geri kalanı sefil durumda. Taşrada insanlar açlık sınırında. Pazarda çürük meyce sebze toplayan vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Öztürk'ten Beştepe göndermesi

Öztürk şöyle devam etti:

"Tayyip Bey ilk geldiğinde Oran'daki milletvekili lojmanlarını yıktı ve "Halka iç içe olacağız" dedi. Kendisi de Subayevleri'nde bir evde oturdu. Tayyip Bey şu anda nerede oturuyor? Sarayda oturuyor. Belirli bir alana geçtikten sonra, insanlardan kendinizi soyutladıktan sonra yanınızda insanlar hayatı toz pempe gösterebilirler. Çünkü halktan kopuksunuz. Daha öncesinde taksi durağına, pazara giderdiniz vatandaşın durumunu görürdünüz. Sarayın etrafındaki yollardan çiftliğe giderken bile geçemiyorsunuz. Bu kadar yasaktan sonra Ankara'da insanlar hayat mücadelesi ayakta kalma mücadelesi veriyor."


http://www.ankaramasasi.com/haber/1095366/iyi-partili-yetkin-ozturk-ak-parti-halktan-koptu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.