İYİ Partili Yetkin Öztürk, yerel seçim hedeflerini açıkladı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, "Ankara'da iddialı olduğumuz 10'a yakın ilçe var." dedi. Öztürk, bu ilçeleri Mamak, Etimesgut, Gölbaşı, Polatlı, Kızılcahamam, Kahramankazan, Beypazarı ve Nallıhan olarak açıkladı.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2021, Çarşamba - 13:18
İYİ Partili Yetkin Öztürk, yerel seçim hedeflerini açıkladı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası'nın canlı yayın konuğu oldu.

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Öztürk, isim vermeden Melih Gökçek dönemini hedef alarak 20 köyün susuz bırakıldığını söyledi.

Yerel seçim çalışmalarına da değinen Öztürk iddialı bir açıklama yaparak yaklaşık 10 ilçede kazanacaklarını belirtti.

Öztürk'ün konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Ankara'nın taşrasını hor görmüşler"

Ankara'yı 25 yıldır aynı ekip idare etti. Ankara'nın 20 köyünde Cumhuriyet döneminden bugüne kadar su akmamış. Biz bunları Mansur Bey'e raporladık. O da belediye başkanı olarak gerekli talimatları verdi. AK Parti iktidarı bunu görmemiş. Ankara'yı merkezden ibaret görmüşler. Ankara'nın 16 tane taşra ilçesi var. Bu ilçeler hep hor görülmüş.

Üye çalışmaları

İYİ Parti'nin üyelerinin tamamı aktif. 15 Eylül 2018 tarihinde göreve geldiğimde Ankara'nın 7 bin 150 üyesi vardı, şu anda 57 bin üyemiz var. Türkiye genelinde de 450 bin civarında üyemiz var. Bunlar taze ve dinamik üyeler. Vatandaşların üye olması için gönüllere dokunulması gerekiyor.

"Buraları açık ara farkla kazanacağız"

 Ankara'da her ihtimali değerlendirmek zorundayız. Ben ve ilçe başkanlarımız oturarak siyaset yapmıyoruz. Bu bir ekip işi. Şu anda bir aday belirleme gibi bir sürecimiz yok ama bunun hazırlıklarını şimdiden yapmalıyız. Teşkilat iddialı olduğu ilçelerde çalışmalarını yürütür. Ankara'da iddialı olduğumuz 10'a yakın ilçe var. Buna Mamak, Etimesgut, Gölbaşı, Polatlı, Kızılcahamam, Kahramankazan dahil. Beypazarı, Nallıhan... Buraları açık ara farkla alacağımıza inanıyorum. Tüm çalışmalarımız bu yönde yapıyoruz. Metropolde en az 2-3 ilçemiz olacaktır.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1095285/iyi-partili-yetkin-ozturk-yerel-secim-hedeflerini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.