İYİ Partili Öztürk: Mansur Yavaş'a yönelik muhalefeti zayıflatmak zorunda kaldılar

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, karşısında hizmet eden bir belediye başkanı görmesinden dolayı AK Parti'nin, Mansur Yavaş'a yönelik sert muhalefetini zayıflatmak zorunda kaldığını söyledi.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2021, Çarşamba - 14:34
İYİ Partili Öztürk: Mansur Yavaş'a yönelik muhalefeti zayıflatmak zorunda kaldılar

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası'nın canlı yayın konuğu oldu. Programın bir bölümünde AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik tavrı konuşuldu.

AK Parti'nin sert muhalefetinin zayıfladığı yönündeki değerlendirmeler sorulan Öztürk, bu değişimin temelinde Mansur Yavaş'ın hizmet eden bir belediye başkanı olmasını gösterdi.

"Seçmen 'Yanlış yapıyorsunuz' dedi"

Vatandaşlardan da gelen tepkilerle beraber AK Parti'nin bu yüzden muhalefetini zayıflatmak zorunda kaldığını savunan Öztürk, şunları söyledi:

"Zayıflama neden oldu biliyor musunuz? Mansur Bey'i çok sevdiklerinden dolayı değil. Zayıflama sebebi şu; Ankaralı, Ankaralı olan birine kucak açtı. "Sen doğru iş yapıyorsun. Senin helal-haram çizgin var ve biz sana sahip çıkacağız" dedi. Baktılar ki veriler ve anketler farklı. Mansur Bey'in doğru yaptığı bir şeye meclis içerisinde farklı bir şekilde muhalefet ettiğinizde kendi seçmenlere dahil vatandaş "Sen yanlış yapıyorsun" dedi. Sert muhalefet bu yüzden yumuşadı. Yumuşatmak zorunda kaldılar. Çünkü karşılarında hizmet eden bir belediye başkanı vardı. Vurdukça seçmen de "Yanlış yapıyorsunuz" dedi."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1095682/iyi-partili-ozturk-mansur-yavasa-yonelik-muhalefeti-zayiflatmak-zorunda-kaldilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.