Fethi Yaşar'dan Mansur Yavaş açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'indeki tartışmalara değinen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Başkanın da yanlışı var. Ben bunu yüzüne de söyledim. Sinirlenmeyecek." dedi.
Ankara Masası
|
09 Kasım 2021, Salı - 13:47
Fethi Yaşar'dan Mansur Yavaş açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. Avrasya Türk radyodan da canlı yayınlanan programda AK Partili isimlerin Mansur Yavaş'a yönelik "Algı yapıyor" tepkisi gündeme geldi.

"Gerçek bir demokraside halkın iradesine saygı gösterilmeli." diyen Yaşar, "Başkanın başka partiden meclisteki çoğunluğun başka partiden olması Ankara için şanstır. Kaynaklar daha verimli kullanılır. Başkanlıktan yanlış gelen bir projeye Ankara için hayırlı değilse meclis için ret oyu verebilir." ifadelerini kullandı. 

"Allah'tan korkun"

Ancak ABB Meclisi'ndeki görüntünün kavga görüntüsü olduğunu belirten Yaşar,  "Daha ilk günden "Şunu neden yapmadın. Bunu neden yapmadın" Allah'tan korkun. 20 senedir iktidardaydınız. Bu adam seçileli daha 2.5 sene oldu. Verdiği sözleri belli süre içinde yerine getirecek. Bir de pandemi süreci geçirdik." şeklinde konuştu.

Yaşar, Mansur Yavaş'a yönelik eleştirisini ise şu sözlerle açıkladı:

Başkanın da yanlışı var. Ben bunu yüzüne de söyledim. Sinirlenmeyecek. Onu sinirlendirmek için çaba sarf ediyorlar. Ben bunun AK Parti'den puan alacağını sanmıyorum.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1110030/fethi-yasardan-mansur-yavas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.