Ankara'da 29 Kasım planlı elektrik kesintisi

Ankara'nın elektrik sağlayıcısı Başkent EDAŞ, birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. İşte Başkent EDAŞ'ın kesinti yapacağı ilçeler...
Ankara Masası
|
29 Kasım 2021, Pazartesi - 10:48
Ankara'da 29 Kasım planlı elektrik kesintisi

Başkent EDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'da 29 Kasım Pazartesi günü çok sayıda ilçede elektrik kesintisi yaşanacak.  

Planlı elektrik kesintileri ilçelere göre farklılık gösterirken Ankaralılar'ın mağdur olmaması için çeşitli yerlerde yaşanacak kesintileri sizler için derledik.  

İşte 29 Kasım Pazartesi günü Ankara'da yaşanacak elektrik kesintileri...

AKYURT: Kızık, Çam, Uzunlar, Atatürk, Galaba ve Yeşiltepe  mahallelerinde  elektrik kesintisi yaşanacak.

ALTINDAĞ: Tatlar, Gicik, Doğantepe, Başpınar, Ulubey, Önder, Aydınlıkevler, Gültepe, Atıfbey, Aktaş ve Kale  mahallelerinde  elektrik kesintisi yaşanacak.

AYAŞ: Sinanli Cuma,Akkaya,Oltan,Yağmurdede,İlhanköy,Hacımemi, Uğurçayırı, Bayram, Ilıca, Sinanli Hocasinan,Emine Tevfika Ayaşlı   Sinanli Mahkeme, Hacırecep ve Ferahfaki  mahallelerinde  elektrik kesintisi yaşanacak.

BALÂ: Beynam,Kartaltepe,Büyükbayat, Çatalçeşme,Büyükboyalık, Küçükboyalık, Bahçekaradalak,Çatalören, Çiğdemli,Afşar, Sırapınar,Yeniyapanşeyhli,Küçükbıyık, Kuyular, Bektaşlı, Büyükcamili, Kesikköprü,Tepeköy, Kesikköprü Kizilirmak,Küçükcamili, Kesikköprü Erdemli,Aşağıhacıbekir,Suyugüzel ve Sarıhüyük  mahallelerinde  elektrik kesintisi yaşanacak.

BEYPAZARI: Dibekören,Kaplan,Kozalan,  Dibecik, Akçakavak,Acısu, Ayvaşık ve Kurtuluş  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ÇAMLIDERE:Ahatlar ve Müsellim  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ÇANKAYA: Tohumlar,Alacaatlı, Beytepe,Birlik,Mürsel Uluç,Şehit Cengiz Karaca,Huzur, Küçükesat,Murat, Söğütözü,Yücetepe,Emek, Nasuh Akar, Devlet ve Oğuzlar mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.  

ÇUBUK: Aşağıemirler ,Kızılören, Uluağaç, Yildirimaydoğan Yildirimelören, Yeşilkent, Karaçam, yıldırımevci,Nusratlar,Çatokcular,Kışlacık,Yaylak, Saraycık, Kuruçay, Özlüce,Durhasan,Barbaros,Yıldırım Beyazit, Sığırlıhacı,Tuğla, Ovaşeyhler,Fatih, Yazır,Kutuören, Melikşah,İkipınar, Esenboğa Merkez,Kızılca ve Dumlupınar mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.  

ELMADAĞ:  Hasanoğlan Bahçelievler ve Lalabel  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ETİMESGUT: Aşağıyurtçu,Yukarıyurtçu, Şeyh Şamil,Şehit Osman Avcı,Ahi Mesut ve Alsancak  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

GÖLBAŞI:KaraaliMerkez,KaraaliYazlık,Boyalık,İkizce, Gökçehüyük,Hacımuratlı, Oğulbey Karaoğlan,Yurtbeyi, Bahçelievler,Örencik,Şafak, Taşpınar,İncek,Hacılar ve Tulumtaş mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

GÜDÜL: Çağa ve Sapanlı  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

HAYMANA: Türkşerefli,Kesikkavak,Yeni, Sırçasaray,Emirler, Yurtbeyli, Sindiren,Kutluhan,Bumsuz,Yeşilköy, Yergömü, Balçıkhisar, Bostanhüyük, Yukarisebil, Sazağası ve Altıpınar   mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

KAHRAMANKAZAN:Yıldırımbeyazit, Tekke, Çalta,Sarılar ve İne mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

KALECİK: Gökdere, Halitcevriaslangil,Yenidoğan Yeşilyurt, Çanşa Kale, Ahikemalşenyurt,Şeyhmahmut, Gölköy,Aktepe,Karalar, Buğra,Yurtyenice,Satılar, Afşar,Çaykaya, Çandır, Uyurca, Mahmutlar, Karkın ve Elmapınar  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

KEÇİÖREN:Bağlum Güzelyurt,Çalseki, Sarıbeyler, Karşıyaka,Hisar, Kanuni, Ovacık, Yükseltepe, ŞehitKubilay,Sancaktepe,Yayla,Etlik, Ayvalı,Kuşcağız, Pınarbaşı,Güzelyurt, Bağlarbaşı Çaldıran ve Kamil Ocak mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

MAMAK: Lalahan, Karşıyaka, Ege,  Diriliş, Çiğiltepe ve  Ürel  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

NALLIHAN: Kuzucular ve Sarıyar  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

POLATLI:Hacıtuğrul,Poyraz, Beyceğiz, Gündoğan, Şihahmetli, Yağcıoğlu, Sincik ve Hacımusa   mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

PURSAKLAR: Merkez, Altınova, Kösrelikkızığı, Karşıyaka, Abadan,Sirkeli Yeşilova, Karşıyaka,Sirkeli Yeşilyurt,Kraköy ve Yuva   mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

SİNCAN:Ahi Evran Osb,Yenipeçenek, Çiçektepe,Saraycık, Fatih, Yunus Emre,Atatürk,İstasyon ve Pınarbaşı  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ŞEREFLİKOÇHİSAR: Akseki ve Şekerköy  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

YENİMAHALLE: Memlik, Batı Sitesi,Emniyet,Gazi, Varlık,Serhat, Esentepe,Barıştepe, Kaletepe,Avcılar, Aşağı Yahyalar ve Yukarı Yahyalar  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1144809/ankarada-29-kasim-planli-elektrik-kesintisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.