İki doktorumuz virüse yenildi

Koronavirüs tedavisi gören Dr. Ahmet Aydın Şener ve Dr. Turgut Erkutlu hayatlarını kaybetti.
Ankara Masası
|
27 Ağustos 2020, Perşembe - 23:13
İki doktorumuz virüse yenildi

Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesinde büyük özveriyle çalışan doktorlardan ikisini kaybettik.

Ağrı'da özel bir hastanede genel cerrah olarak görev yapan Ahmet Aydın Şener (72) ve Mersin'de Şehir Hastanesi'nde görev yapan Dr. Turgut Erkutlu (67) da, koronavirüs nedeniyle vefat etti.

İÇ HASTALIKLARI UZMANIYDI

Mersin Şehir Hastanesi'nde görev yapan ve yaklaşık iki haftadır yoğun bakımda tedavi gören iç hastalıkları uzmanı Dr. Turgut Erkutlu önceki gün koronavirüse yenik düştü. Dr. Erkutlu'nun cenazesi, Şehir Hastanesi'nde yapılan törenin ardından Akbelen Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AĞRI TABİPLER ODASINDAN BASAĞLIĞI MESAJI

Ağrı'da 2 çocuk babası doktor Ahmet Aydın Şener, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'da yaşımını yitirdi. Tunceli doğumlu olan ve Ankara'da defnedilen Şener'in ölümü Ağrı'da büyük üzüntü yarattı.

Şener'in vefatının ardından Ağrı Tabip Odası sosyal medya hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında, "Yıllarını hekimlik ahlakına adayan, yaşamın her alanında emekten ve sorumluktan kaçmayan ve tüm genç hekimlere örnek olan çok değerli hocamız Sayın Dr. Ahmet Aydın Şener'i, Kovid-19'dan kaybetmenin acısını yaşıyoruz! Kederli ailesine ve sağlık dünyasına baş sağlığı diliyoruz!" denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/115347/iki-doktorumuz-viruse-yenildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.