Mamak zabıtasından sıkı denetim

Mamak Belediyesi, toplum sağlığı için yoğun mesai harcıyor. Mamak Belediyesi Zabıta Ekipleri bir yıl boyunca 85 bin 118 kalemde işlem gerçekleştirdi.
Ankara Masası
|
15 Aralık 2021, Çarşamba - 10:41
Mamak zabıtasından sıkı denetim

2021’i yoğun mesai ile tamamlayan Mamak Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçede adeta huzuru tesis etmeye devam ediyor. Zabıta ekipleri 2021 yılı boyunca seyyar denetimlerinden ölçü ayar denetimine, geri dönüşüm çalışmalarından iş yeri denetimlerine, pazarcı esnafı denetiminden iş yeri şikayetine  kadar toplamda 85 bin 118 kalemde işlem gerçekleştirdi. 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse “Zabıta ekiplerimiz yoğun çalışmalarla tamamladığı 2021 yılında vatandaşın huzuru için üzerine düşen sorumluluğu titizlikle yerine getirdi” dedi. 

"Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru her şeyden önemli"

Vatandaşın sağlığını tehdit eden, haksız rekabet ortamı oluşturan her türlü faaliyetin karşısında olduklarını ve belediye olarak bu durumu kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bizler için vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru her şeyin önünde. Bunun içinde denetimlerimizi her yıl daha etkin hale getiriyoruz." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1175144/mamak-zabitasindan-siki-denetim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.