Yaşar Neslihanoğlu'ndan Turgut Altınok'a ve Serhat Oğuz'a tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un Ankara Büyükşehir Belediyesini ve Halk Ekmek'i hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
01 Ocak 2022, Cumartesi - 19:25
Yaşar Neslihanoğlu'ndan Turgut Altınok'a ve Serhat Oğuz'a tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un Halk Ekmek üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesine yönelttikleri eleştirilere tepki gösterdi.

Yaşar Neslihanoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

'Oturdukları sırça köşklerinden, "Gerekirse yarım ekmek yeriz" diyenlerle; milletimizi halk ekmek kuyruklarına mahkûm edip "belediye ekmek yetiştiremiyor" diyenler akşamları aynı saray sofrasını paylaşıyor. Sonra ne mi oluyor? Birisi Keçiören'den çıkıyor, birisi Kazan'dan çıkıyor, 3 yıldır “kimsesizlerin kimsesi” olmak ne demek, Türkiye'ye gösteren Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ı hedef almaya kalkıyor. Milletimizi zamma boğup, ekmek üzerinden siyaset yapanlar yakında, “Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler” derse şaşırmam. Biraz daha sabır...'

http://www.ankaramasasi.com/haber/1212505/yasar-neslihanoglundan-turgut-altinoka-ve-serhat-oguza-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.