Erdoğan'dan muhalefete: Kağıttan kaplana dönüştüler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan öldürülen terörist ile ilişkisini açığa çıkaran fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekil konusunda sessiz kalan CHP'ye ve diğer muhalefet partilerine tepki gösterdi.
Samet Dirican
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 13:09
Erdoğan'dan muhalefete: Kağıttan kaplana dönüştüler

"Hiç kimsenin belediyedeki işinden edilmeyeceği konusunda namus sözü veren Kılıçdaroğlu, kendi belediye başkanlarınca ayaklar altına alındı." şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete HDP'li vekil üzerinden de yüklendi.

Kağıttan kaplana dönüştüler

Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kendi deyimleriyle 'Atatürk'ün partisi' CHP'yi, Kandil'in kapı kuluna çevirdiler. Kamu görevlilerimizin karşısında aslan kesilen bay Kemal ve yoldaşları, bölücü örgütün siyasi uzantıları karşısında kağıttan kaplana dönüştüler. PKK terör örgütünün uzantılarını parlamentomuzda görmek istemiyoruz. PKK'nın güdümündeki parti ne söyleyeceğini belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor.'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1234173/erdogandan-muhalefete-kagittan-kaplana-donustuler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.