Pursaklar'da halk günleri kapsamında Başkan Ertuğrul Çetin ilçe sakinleriyle bir araya geliyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, salı ve perşembe günleri düzenlenen Halk günü kapsamında vatandaşları belediyede ağırlıyor. Çetin, onlarla sohbet ederek, görüş ve taleplerini de tek tek dinliyor.
Ecem Çetin
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 14:17
Pursaklar'da halk günleri kapsamında Başkan Ertuğrul Çetin ilçe sakinleriyle bir araya geliyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, düzenlediği Halk günü kapsamında her hafta salı ve perşembe günleri vatandaşları belediyede ağırlıyor. Başkan Ertuğrul Çetin, kendisiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşları geri çevirmemeye özen gösteriyor.

Son günlerde hem sosyal medyada hem de makamında gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çetin, Halk Günleri'nde vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, fikir alışverişinde bulunuyor.

"Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz"

Her kesimden vatandaşların gelip kendilerini ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Çetin, "Haftanın iki günü makamda diğer günler sahada her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızı tek tek dinliyoruz. Halk günlerinde de 7'den 70'e tüm ilçe sakinlerimizi ayrı ayrı dinliyor, keyifli sohbetler ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu için ilk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1234336/pursaklarda-halk-gunleri-kapsaminda-baskan-ertugrul-cetin-ilce-sakinleriyle-bir-araya-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.