KİPTAŞ'ın kura çekiminde hile iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ'ın, Tuzla ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde inşa ettiği konutlar için yapılan kura çekiminde hile yapıldığı iddia edildi. O anlara için görüntüler paylaşıldı
Ankara Masası
|
13 Ocak 2022, Perşembe - 17:18
KİPTAŞ'ın kura çekiminde hile iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ'ın, Tuzla ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaptığı konutlar için kura çekimi yapıldı.

Noter huzurunda yapılan toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılırken, kura çekiminde hile yapıldığı iddia edildi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin'in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde torbadan top çeken bir kişinin beklediği numaranın gelmemesi üzerine çektiği numarayı tekrar torbanın içine attığı görüldü.

" Adalet sadece sahnede var"

Fahri Şahin. olayla ilgili paylaşımında "İBB’nin misafir belediye başkanı sözde adalet dağıtıyor. Adalet sadece sahnede var. Kiptaş’ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekilişinde yine bir CHP’li İBB’nin tiyatrosu oynandı. Kura çekilişindeki 3. kişinin eline lütfen dikkatli bakınız." ifadelerini kullandı

http://www.ankaramasasi.com/haber/1236662/kiptasin-kura-cekiminde-hile-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.