Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na serzeniş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 300 metrobüs alımına ilişkin planı imzalamadığını açıkladı. İmamoğlu "Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge'ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık! Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
17 Ocak 2022, Pazartesi - 09:12
Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na serzeniş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,  300 metrobüs alımına ilişkin planın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmaması üzerine sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu, "Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge'ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!" diye yazdı.

İmamoğlu, Twitter'dan isyan etti: Her şey hazır ama bir imza eksik, neden?

" Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır"

İmamoğlu paylaşımlarına şöyle devam etti;

 "Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?"

İmamoğlu, Twitter'dan isyan etti: Her şey hazır ama bir imza eksik, neden?

İmamoğlu'ndan yardım talebi

İBB eski Başkanı Kadir Topbaş'ın cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup veren İmamoğlu "Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz" ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1239990/ekrem-imamoglundan-cumhurbaskanina-serzenis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
17 Ocak 2022, 10:14
sizler belediyeyi teslim aldığınız eski yönetimlere ve çalışanlarına her türlü eziyeti, üçkağıdı, mobbingi, iftira ve sahtekarlığı yapın.. ondan sonra sempatik sempatik herkesten iyi niyet bekleyin, küstüm ağlıyorum falan deyin, müstehak size daha beter olun inşallah..