Halil İbrahim Yılmaz'dan Melih Gökçek'e ağır suçlamalar

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Melih Gökçek hakkında "Hala yargılanmamış olması, hala mal varlığına el konulmamış olması, hala yurt dışı çıkış yasağının getirilmemiş olması milyonlarca Türk gencini endişeye sevk ediyor." dedi.
Ankara Masası
|
22 Ocak 2022, Cumartesi - 16:31
Halil İbrahim Yılmaz'dan Melih Gökçek'e ağır suçlamalar

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, sosyal medya hesabından kendisini hedef alan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'i ağır sözlerle eleştirdi.

Yılmaz, Gökçek'in yargılanmamış olmasının Türk gençlerinde endişe yarattığını belirtirken "Bir kentte üretimi ve çalışmayı durdurup, icat ettiği rant dinine farklı kesimlerden insanları mürit yapıp, ardından kentin milyarlarca dolarını ölü projelere çocukça ihtiyaçları için harcanan projeler gömen bir insanın hala yargılanmamış olması, hala mal varlığına el konulmamış olması, hala yurt dışı çıkış yasağının getirilmemiş olması milyonlarca Türk gencini endişeye sevk ediyor." diye konuştu.

"Emsal değişikliğiyle terör örgütüne aktaran..."

Gökçek'i terör örgütüne para aktarmakla suçlayan Yılmaz "Eşinin adına terör örgütüne okul açan çocuklarına bu terör örgütünün okulunda eğitim aldıran, bu terör örgütü liderinin bir ömür boyu ağlayarak toplayamadığı parayı kentte bir emsal değişikliğiyle terör örgütüne aktaran ve tüm bunları işlemesine rağmen, kendi partisi tarafından görevden alınıp bir çöp poşeti kapıya konulmasına rağmen utanıp tövbe etmesi gerekirken 24 saat meczup bir trol gibi sabahlara kadar nefret ettiği herkese iftira atan bir canlı türünün konuşulması tıbbın konusudur aslında." dedi.

Melih Gökçek'in paylaşımı

Melih Gökçek, Halil İbrahim Yılmaz ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın görüşmesine ait fotoğrafı paylaşarak "Halil İbrahim Yılmaz... Yeri gelir FETÖ konusunda savcılığa ifade verir..Yeri gelir Mansur'a eş başkanlık yapar...Yeri gelir İYİ Partili olur...Yeri gelir AK Parti'ye yağ çeker...Şimdi de Deva Partisi'ni yağlamış... Senin rengin ne sıra kim de Halil İbrahim" diye yazmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1255825/halil-ibrahim-yilmazdan-melih-gokceke-agir-suclamalar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.