Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'tan Elmadağ iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda, belediyelerden geri çekilen araçlar konusu bugün de devam etti. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "ASKİ de Elmadağ'a 3 araç bağışlamış. Bende 2 aracınız vardı nasıl geri alırız diye mücadele ettiniz" dedi.
Ankara Masası
|
08 Şubat 2022, Salı - 19:20
Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'tan Elmadağ iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Şubat Ayı 1.Birleşim'inde, Büyükşehirin, ilçe belediyelerden bazı araçları geri çekme konusu tekrar gündeme taşındı.

Mecliste söz alan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Elmadağ Belediyesi ile ilgili bir iddiada bulundu. Ayık, "Cumhuriyet Halk Parti'li belediyelere hangi araçları tahsis ettiniz, bizlere hangi araçları tahsis ettiniz? Ben yine aynı nüfusa sahip komşu ilçemden ben bilgileri aldım. Sadece CHP'li belediyelere verilen desteği göstermek için... Yoksa kesinlikle Elmadağ ile ilgili hiçbir problemim yok. 4 tane zabıta aracı köylerden merkeze vatandaşlarımızı taşıyormuş. Benim aldığım bilgi o şekilde, yanlış ise düzeltilebilir. Bunun dışında 1 adet arazöz tahsis edilmiş. 'Çok ihtiyacımız var' diyerek, bizden ısrarla geri çekildi arazözler. 1 adet sepetli araç tahsis edilmiş. ASKİ Elmadağ'a 3 araç bağışlamış. Bende 2 aracınız vardı nasıl geri alırız diye mücadele ettiniz." ifadelerini kullandı.

Ayık ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a, "Ankara'ya adını altın harflerle yazdırmıştır. Ankara'ya yaptığı hizmetleri yazacak olsak buradan Akyurt'a yol olur." diyerek teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1290417/akyurt-belediye-baskani-hilal-ayiktan-elmadag-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.