İYİ Partili Selim Çırpanoğlu'ndan mobbing iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda, söz alan İYİ Parti Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi Selim Çırpanoğlu, Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un mobbing yaptığı iddia etti.
Zeliha Demirci
|
09 Şubat 2022, Çarşamba - 19:59
İYİ Partili Selim Çırpanoğlu'ndan mobbing iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Şubat Ayı 2. Birleşimi bugün yapıldı.

Meclis’te kürsüye çıkan İYİ Parti Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi Selim Çırpanoğlu, Serhat Oğuz’un işçilere mobbing yaptığı iddia ederek 2 dakikalık bir video izletmek istediğini belirtti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Serhat Oğuz’un mecliste bulunmaması nedeniyle videonun izletilmesine karşı çıktı.

“İşçilere yönelik sözlerden sonra vicdanen söz alma ihtiyacı duydum” diye konuşmasına başlayan Çırpanoğlu, “Buradan Mansur Başkanımıza karşı ‘mobbing’ gibi doğru olmayan ifadelerde bulunuldu fakat bunlar sadece söylentidir. Ben burada 2 gün önce Kahramankazan Belediyesinde olan bir mobbingi ve belediye başkanının ifadelerini dinletmek istiyorum. 2 dakikalık bir video izletmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Fatih Ünal, “Kahramankazan'da muhalefet yapabilirsiniz. Şu an gündem dışı söz talebinde arkadaşlarımızın konuşması üzerine söz verdim size. Ama burada Kahramankazan'ı konuşmayalım. Ankara'daki işçileri konuşalım. Kahramankazan Belediye Başkanı yokken, Kahramankazan'ı konuşmak bence hoş değil.” ifadeleriyle videonun izletilmesini uygun bulmadı.

Fatih Ünal ve Selim Çırpanoğlu’nun arasındaki diyalog şöyle devam etti;

Selim Çırpanoğlu: Buradakiler bizim işçimiz de Kahramankazan'dakiler Büyükşehirin veya ilçe belediyesinin işçisi değil mi? Bu kadar ayrıcalık olur mu? Burada her dakika Kahramankazan ile ilgili iyi ifadelerde söz veriyorsunuz. Ama burada işçi konusu konuşulurken vermiyorsunuz.  2 dakikalık bir şey dinletmek istiyorum.

Fatih Ünal: Selim bey bakın ben konuşmayın demiyorum. Yerel gündemde sonuna kadar konuşalım. Ama Kahramankazan Belediye Başkanı burada yok. Kahramankazan Belediye Meclisi’nin kürsüsünde konuşmamışsınız gelip burada konuşuyorsunuz.

Selim Çırpanoğlu: 2 gün önce meclis bittikten sonra olmuş bir konu. Orada konuşmamazlık gibi bir durum yok. 2 gün önce belediye personelinin toplatılıp nasıl mobbinge maruz kaldığını söyleyeceğim. Belki ben sözlerimde yanlışım siz değerlendirin, meclis değerlendirsin. Neden bu kadar çekindiğinizi anlamadım.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1292567/iyi-partili-selim-cirpanoglundan-mobbing-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.