Serhat Oğuz: Mansur Yavaş'ın Gökçek kompleksi var

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek kompleksi olduğunu iddia ederek, "Niye dönüp dönüp geriye gidiyoruz ki. Bir türlü geleceğe yönelik bir vizyon, ufuk maalesef koyamıyoruz" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2022, Cumartesi - 02:13
Serhat Oğuz: Mansur Yavaş'ın Gökçek kompleksi var

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Nisan Ayı 5. Birleşiminde yaptığı konuşmada, Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek kompleksi olduğunu iddia etti. 

Oğuz, " Mansur Bey de maalesef çok ciddi bir şekilde, bir Melih Gökçek kompleksi var. Kendini sürekli meşrulaştırmak için Melih beyle mukayese yapmak zorunda hissediyor." şeklinde konuştu. 

Mansur Yavaş'ın geleceğe yönelik bir vizyon ve ufuk koyamadığını ifade eden Oğuz, "Hâlbuki Mansur Bey 31 Mart 2019'da seçildi, geldi, oturdu, yepyeni bir sayfa açtı. Ve faaliyetlerine başladı. Hep geçmişle kıyaslayarak, kendini meşrulaştırmaya çalışıyor. Buna hiç gerek yok, bu komplekse de gerek yok. Tamam Ankara tarihinin en fazla seçilen Belediye Başkanı Melih Gökçek olabilir, bu çok büyük bir başarı. Ankara halkı size bir şans vermiş, siz üç yıldır burada hizmet ediyorsunuz. Elinizde imkanlarınız, gücünüz var. Siz de, otobana düşmüşsünüz, önününüz bomboş basın gaza gidin. Niye dönüp dönüp geriye gidiyoruz ki. Bir türlü geleceğe yönelik bir vizyon, ufuk maalesef koyamıyoruz " açıklamasında bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428462/serhat-oguz-mansur-yavasin-gokcek-kompleksi-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.