Bronz madalyanın sahibi Pursaklarlı Muhammed Mustafa Karakoç oldu

Antalya'da düzenlenen 9.Taekwondo Uluslararası Türkiye Açık Turnuvası'nda katılan Pursaklar Belediye Spor kulübü sporcusu Muhammet Mustafa Karakoç büyük başarı elde ettiği. Kıran kırana mücadelenin sonunda Karakoç üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.
Ecem Çetin
|
11 Şubat 2022, Cuma - 16:21
Bronz madalyanın sahibi Pursaklarlı Muhammed Mustafa Karakoç oldu

Antalya' da  7-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 9.Taekwondo Uluslararası Türkiye Açık Turnuvası'na Pursaklar Belediyesi adını altın harflerle yazdırdı. Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcusu Muhammed Mustafa Karakoç yıldız kategorisinde 65 kilogramda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Pursaklar'ı başarıyla temsil eden Muhammet Mustafa Karakoç’u Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin arayarak tebrik etti.

Pursaklar’ın gençlerinin dünyada ve ülkede ses getirmeye devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Antalya’da düzenlenen 9.Taekwondo Uluslararası Türkiye Açık Turnuvasında Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcularından Muhammed Mustafa Karakoç üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Sporun her dalında başarılı sporcu yetiştirmek için elimizden gelen çabayı gösterirken, Pursaklarımıza disiplinli ve başarılı sporcular kazandırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere büyük gurur yaşatan sporcumu yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1297973/bronz-madalyanin-sahibi-pursaklarli-muhammed-mustafa-karakoc-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.