Melih Gökçek'ten FETÖ suçlamalarına yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eski Başkanı Melih Gökçek, hakkındaki 4 FETÖ suçlamasıyla ilgili de takipsizlik kararı verildiğini açıklarken "Yarın Allah muhafaza bunlar herhangi bir şekilde iktidara gelseler FETÖ’cüler ilk içeri atacakları benimdir." dedi.
Büşra Bayrak
|
19 Şubat 2022, Cumartesi - 23:49
Melih Gökçek'ten FETÖ suçlamalarına yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin, Meclis'te eski imar planlarını açacaklarını vurgulaması üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Etimesgut üyesi Ertan Işık'ın "İYİ Partili ve CHP’li meclis üyeleri biz eski konuları Melih Gökçek dönemindeki tartışmaları hiç açmıyorduk. Ta ki Murat Köse’nin bu konuşmasına kadar." sözlerinin hatırlatılması üzerine Gökçek "Belediye Meclis’indeki ilk konuşması bu Murat’ın. Taa 2019 yılında. Ya 1’inci ya da 2’inci toplantı. O toplantı da bu konuşmayı yapıyor Murat. Peki, ondan sonra diyor ki Melih gitti Murat’ı susturdu diyor. Kardeşim, Murat’ın söylemiş olduğu yapılmış olan ihalenin ne kastettiğini ben burada söylemeyeceğim. Onlar bilir niye söylemediğimi. Ertan Işık gayet iyi bilir. Murat’ın kastettiği kişi Ertan’ın arkadaşı sadece bu kadarını söylüyorum. Daha fazla söylemiyorum. Hani bazı ihale konularını açarız diyor ya Ertan’ın arkadaşı aslında söylediği. Adam onun üzerinden alıyor bize atıyor. Mevzu ben değilim. Öyle bir şey yok ki. Sorun Murat’ın benim söylemem doğru olmaz. Hayatları yalan." dedi.

" Bu tamamen FETÖ taktiği"

Hakkındaki FETÖ suçlamalarına yanıt veren Gökçek şunları söyledi;

Ne yaptı Ertan? Gitti benimle ilgili 150 tane FETÖ rant dosyası olduğunu söyledi. Sonra onu düşürdü düşürdü 117’ye onun evrakını getirmeyi unuttum keşke getirseydim diğer televizyonlarda hep saydım. FETÖ konusunun tamamında takipsizlik çıktı. 4 konuda suçlamışlardı FETÖ’den ayrı ayrı 4’ünde de takipsizlik çıktı. Niye takipsizlik çıktı? Melih Gökçek, FETÖ ile kanlı düşman. Şuanda Cumhurbaşkanı bir numaralı düşmanları iki numaralı düşmanları benim. Darbeyi önleyen insanların başında gelen 5 kişiden biriyim ben. Adam benim kanımı içse doyar mı ya? Yarın Allah muhafaza bunlar herhangi bir şekilde iktidara gelseler FETÖ’cüler ilk içeri atacakları daha birinci hafta içerisinde benimdir. Adamlar kanımı içseler doymazlar. Bu kadar basit. Ondan dolayı ne yapmaya çalıştı bu FETÖ’cüler 17-25 Aralık öncesine götürelim, Melih Gökçek’i mahkum ettirelim, oradan da 17-25 Aralık öncesinde ne kadar suçlanan varsa Cumhurbaşkanımız dahil olmak üzere olayı onlara sıçratalım. Bu tamamen FETÖ taktiği.

"FETÖ'cü ilan etmek konusunda çok gayretli olan FETÖ'cülar var"

Adamların siyasi fahişelik yaptığını gördükten sonra o adamları tahsip etmek mi oluyor. Eğer ben Melih Gökçek olarak 15 Temmuz'da kendimi ortaya atmadıysam, ilk tweete ben atmadıysam, ilk televizyon konuşmasını ben yapmadıysam... Daha Allah muhafaza Cumhurbaşkanı öldü mü ölmedi mi? bilmiyoruz. Benim oğlum dahil Türkiye'de canlı olarak televizyona çıkan değilse gel benim yakama yapış. Hadi FETÖ'cüleri tükürükle boğmaya diye 11.07'de ben attım tweeti. Sen neyin FETÖ'culüğündan bahsediyorsun. Sen kendine bak. Bunların söylediği hikaye. Bizim ABB'nde beni FETÖ'cü ilan etmek konusunda çok gayretli olan FETÖ'cülar var.

" FETÖ'cülar var ama ispat edemem"

ABB'de FETÖ'cüler olduğu iddia eden Gökçek " Bizim ABB'nde beni FETÖ'cü ilan etmek konusunda çok gayretli olan FETÖ'cülar var. Şuanda FETÖ'cülar var ama ispat edemem. Ama yüzde 1000 bin trilyon olduğunu biliyorum. bilmek ayrı şey, ispat etmek ayrı şey. Devlet olsam ispat ederim." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1314596/melih-gokcekten-feto-suclamalarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.