Gültekin Uysal: Melih Gökçek ahlaksızlığın zirvesini yapmış

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in partisinin genel merkez binasıyla ilgili açıklamalarına "Gökçek, ahlaksızlığın zirvesini yapmış. Siz kimsiniz" ifadeleriyle tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
01 Mart 2022, Salı - 22:25
Gültekin Uysal: Melih Gökçek ahlaksızlığın zirvesini yapmış

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi olan bina arsasının 'Sanayi Atık Merkezi' ilan edilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uysal, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in " ANAP binasını yıkmayın dedik. Dediğimizi yapmadılar. Sanayi atık bölgesi ilan ettik. Benim tek oyum var, Meclis'te alınmış bir karar" sözleriyle ilgili "Sayın Melih Gökçek ahlaksızlığın zirvesindeyiz itiraf etmiş. ben vermedim diyor. Siz kimsiniz ya! Bu ülkede hukuk, kazanılmış haklar var. Genel Merkez binası yıkılmış değil ki. Yan taraftaki müştemilatı yıkıldı. Böyle bir ahlaksızlık olur mu? Sen kimsin bir partinin hakkını almak-vermek. Sayın Mesut Yılmaz'la kavgasından sonra partiyle ilgili olumsuz düşüncesi var. AK Parti kurulurken, Demokrat Parti adı altında Türkiye'de isim karmaşası yaşanmaması adına o süreçleri de tekrar açmak istemem. Böyle bir şey olur mu? Türkiye'de haklar sayın Gökçek'in keyfine.. Ankara'nın üzerinden geçmişsin. Parsellenmedik yer bırakmamışsın. 'Bana versinlermiş, müze yapsınlarmış' bir siyasi partinin mülkiyet hakkını anayasaca teminat altına almış mülkiyet hakkını hiçe sayıyorsunuz. Arkasından dolandı. 4 tane karar alındı. Birde şark kurnazlığı yaparak benim bir tane oyum vardı... Gece yarısı komisyondan bile geçirmeden keyfi bir kararla 2014 yılında yalan söylüyor aleni bir şekilde. 2014 yılında sayın Mansur Yavaş o gün bizden aday olma niyeti kamu oyuna yansıyınca onun için de operasyon yaptı. Bu ahlaksızlığı rahmetli Özal üzerinde, sen kimsin Özal kim. Özal'ın sağlığında partiyi terk etmişsin. Özal Cumhurbaşkanı'ydı Anavatan Partisi'nde. 89'da Keçiören Belediye Başkanlığını kaybedince geçti refah Partisine milletvekili oldu. Senin Özal'la bağın ne? Özal'la geçmişin ne? ANAP döneminde Keçiören Belediye Başkanısın."dedi.

" Bu ahlaksızlıklarını gün gelecek hepsinden soracağız"

Uysal, bu kadar hukuksuzluğu milletin görmesi gerektiğini ifade ederken "Hukuk nezdinde buna çözüm arıyoruz. Mağduriyetimiz var. Böyle bir asgarisisi siyasi nezakettir. Sayın Erdoğan, AK Parti'nin bakanları dahil. Sırf bir sebep var. Biz muhalefetteyiz. İstediklerini yapsınlar. Biz davamızdan vazgeçmeyiz. Büyük peygamberin söylediği gibi bir elime ayı bir elime güneşi verseniz davamdan vazgeçmem dediği gibi bizde davamızdan vazgeçmeyiz. Bu ahlaksızlıklarını gün gelecek hepsinden soracağız." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1331295/gultekin-uysal-melih-gokcek-ahlaksizligin-zirvesini-yapmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.