Hakan Han Özcan'dan CHP'li Neslihanoğlu'na tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'nun ABB Meclisi'nde Fatih Ünal'a "Oturduğunuz koltuğun sahibi değilsiniz vekilisiniz" sözlerine tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
13 Mart 2022, Pazar - 13:50
Hakan Han Özcan'dan CHP'li Neslihanoğlu'na tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan katıldığı televizyon programında CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Fatih Ünal'ı eleştirmesine tepki gösterdi. 

Özcan, Mansur Yavaş'ın aylardır ABB Meclisine katılmadığını vurgulayarak, "Meclis başkanvekilimize ‘sen o koltukta emaneten oturuyorsun’ diyorlar. Adamın bir kere Meclis yönetiminden haberi yok ki. Be vicdansız, fikirsiz bir yönetmeliği aç bak deki; bu mecliste ne oluyor? Belediye Başkanı gelmediği zaman meclisi kim yönetir? O mecliste seçilen meclis başkanvekili yönetir. Orada Mansur Bey’i vekalet ettiği bir şey yok. Orada meclisin başkanvekilliğine vekillik ediyor. Şimdi sen diyorsun ki Mansur Bey’in koltuğu diyorsun. Asıl emaneti vatandaş Mansur Yavaş’a verdi. 2 gün sonra hesabı sorulacak. O karne ortaya çıkacak. O aldığı kırık notların hesabı sorulacak. Şuan ki verilerin seni kurtarmaz. 2 gün sonra dönerler sırtlarını, güvendiğin dağlardaki karlar erir. Sen vatandaşın işini çözmezsen, bir video yayınlayıp kriz oluşturup çözüm edalarına girersen vatandaş sana der ki ; gel bakalım bize bunları söyledin, Ankaralıyım dedin ama Ankaralı’ya ne yaptın?" şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1360668/hakan-han-ozcandan-chpli-neslihanogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.