Bentderesi dolmuş durakları yeni görünümüne kavuştu

Her gün binlerce vatandaşın kullandığı, Ulus Bentderesi dolmuş durakları, Altındağ Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.
Büşra Bayrak
|
07 Eylül 2020, Pazartesi - 10:35
Bentderesi dolmuş durakları yeni görünümüne kavuştu

Altındağ Belediyesi tarafından Bentderesi dolmuş duraklarına yapılan bakım onarım çalışması tamamlandı. Kısa sürede yeni görünümüne kavuşan duraklar vatandaşlardan ve minibüsçü esnafından tam not aldı.   

"Eskisinden çok daha temiz ve çok daha düzenli oldu”

Başkentlilerin sıklıkla kullandığı, yüzlerce dolmuşun giriş çıkış yaptığı alanın başkente yakışmayan bir görünümde olduğunu belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı,  “Çok aktif ve çok da yoğun kullanılan bir alan. Ankara'nın pek çok semtine dolmuşlar buradan kalkıyor. Böyle olmasına rağmen, buraya, başkente hiç yakışmayacak derecede karışık, bakımsız ve kötü bir görüntü hakimdi. Minibüsçü kardeşlerimizle el ele verdik, bu kötü görüntüyü ortadan kaldırdık. Kaldırımları düzenledik, asfalt çalışması gerçekleştirdik, durakları yeniledik, oturma ve bekleme yerlerini baştan aşağı yepyeni bir görünüme kavuşturduk. Bölge, vatandaşlarımız için de, çalışanlar için de eskisinden çok daha temiz ve çok daha düzenli oldu” diye konuştu.

Başkan Balcı yenilenmiş Bentderesi dolmuş durakları alanının, Ankara’ya hayırlı olmasını diledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/147264/bentderesi-dolmus-duraklari-yeni-gorunumune-kavustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.