Bozkurt: "Bayram ziyaretine Nagehan Alçı'yı değil lokum götürürsün"

Gazeteci yazar Sedat Bozkurt, Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz’e sadece bayram ziyaretine gitmediğini belirerek, “İnsanlar bayram ziyaretine lokum götürür, Ertuğrul Özkök ile Nagehan Alçı’yı değil.Kimse kimseyi kandırmasın” dedi.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2022, Çarşamba - 16:04
Bozkurt: "Bayram ziyaretine Nagehan Alçı'yı değil lokum götürürsün"

Sedat Bozkurt, Ankara masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu’nun Karadeniz gezisinin sadece bir bayram ziyareti olmadığına işaret eden Bozkurt şunları söyledi:

"İnsanlar bayram ziyaretine Nagehan Alçı’yı değil lokum götürür”

“Ortada bir yanlışlar yumağı var. Bir, Karadeniz'e İstanbul Belediye Başkanı neden gider? İki, memleketime bayram ziyareti için gidiyorum diyor. İnsanlar memleketine bayram ziyareti için giderken, yanlarına lokum götürür. Ertuğrul Özkök ve Nagihan Alçı'yı götürmez. Öyledir yanı bu.”

“Götürdüğü gazetecilerin hepsi yanlış tercih”

“Kimse kimseyi kandırmasın. Gidip oralarda mitingler yapıyorsun. Bayram ziyaretinde miting mi yapılır? İkincisi bir takım gazetecileri davet ediyorsun, gazeteci diyenleri yanına davet ediyorsun. Bunlar senin tabanında da AK Parti'nin tabanında da karşılığı olan kimse yok. Bugün, Ertuğrul Özkök' AK Parti tabanı bayılıyor bayılmıyor mu? Bir sosyolojik karşılığı yok. Nagehan'ın da yok. Yaptıklarına bak. Oradaki hepsi, Akif Beki, İsmail Saymaz FOX'un muhabirine kadar Özlem Gürses'e kadar, hepsi yanlış tercih.”

İmamoğlu’nun iktidarı eleştirerek farklı bir gelecek vaat ettiğine işaret eden Bozkurt şöyle devam etti:

“Bu dönemi eleştiriyor eleştirdiklerini yapıyorsun. Eleştirdiğini oluyorsun”

“ Burada sen gerçekten gazetecilik üzerinden bir vurgu yapacaksan orada gerçekten rafine, senin benim onun havuz medyasının hiç kimsenin itiraz etmeyeceği figürleri getir yanına koy. Çünkü, sen bir gelecek kuracağını vaat ediyorsun bir siyasetçi olarak. Bu dönemi eleştirerek, gelecek kuracağını vaat ediyorsun. Oysaki bu dönemi eleştirerek, eleştirdiklerini yapıyorsun. Eleştirdiğini oluyorsun. O zaman politik vaadin de ortadan çıkar.”

“Belediyede yaptıklarını yarın oluşturacağınız iktidarın fragmanıdır”

“ Şimdi, siz AB üzerinden -masada konuşulduğu için biliyorum-  AB üzerinden bir gelecek oluşturacaksınız. AB'deki hassasiyetlerin aynısını sizin pratikte göstermeniz lazım.Sizin bugün yapacağınız her şey, muhalefet olarak özellikle kazanılmış bir belediye olarak söylüyorum. Yarın oluşturacağınız iktidarın fragmanıdır. Bu fragmandan göreceğim ben sen ne yapacaksın? Ne yapmayacaksın? Gazeteciye nasıl bakıyorsun? Sermayeye nasıl bakıyorsun? Neler yapıyorsun?”

Sedat Bozkurt, İmamoğlu’nun Karadeniz gezisinin Cumhurbaşkanı adaylığının ilanı olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtladı:

“Karadeniz gezisi İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığının ilanı değil”

“ Diğer yandan Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığının ilanı değil. Bu tam tersi buralardayım, beni unutmayın, ben önemli bir şahsiyetim. Kendi gücünü, tahkim ediyor .Bir gücü var ama başkaldırıyı yapamaz. CHP'nin kurumsal yapısına karşı , hareket edemez. CHP, arkasından çektiğiniz zaman Ekrem İmamoğlu'nun, Ekrem İmamoğlu bir Mustafa Sarıgül, Muharrem İnce'dir. Gördük örneklerini. Bunu hiç unutmayalım.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1493819/bozkurt-bayram-ziyaretine-nagehan-alciyi-degil-lokum-goturursun
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.