Öğrenciler, bahar şenliğinde buluştu

Mamak Yavuz Sultan Selim Ortaokulu “Bahar Şenliğinde” öğrencileri buluşturdu. Şenlikte, öğrencilerin hünerlerini sergilediği gösterilerin yanında, rağbet gören stantlarda yer aldı.
Ecem Çetin
|
12 Mayıs 2022, Perşembe - 11:26
Öğrenciler, bahar şenliğinde buluştu

Mamak'ta bulunan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrenciler için ' Bahar Şenliği' düzenledi. 

Öğrenciler hem eğlendi hem de okulları için kermes düzenleyerek katkı sağladı.

Şenliğe, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci katıldı. 

Bahar Şenliği programında öğrenciler danslar ve halk oyunlarıyla hünerlerini sergilerken, Mamak Mehter Takımı da marşlarıyla kulakların pasını sildi.

Okul bahçesinde 10'dan fazla stant kuruldu, gözleme, el yapımı tatlı, soğuk içecek, cup cake, el açması börekler, yaprak sarmaları ve tekstil ürünleri rağbet gördü.

Aynı zamanda öğrencilerin "15 Temmuz" ve “Pandemi” ile ilgili yaptıkları faaliyetler de okulda sergilendi. Öğrenciler tarafından tasarlanan maketler, yapılan resimler sergiyi gezenlerden tam not aldı.

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, "Bu güzel bahar şenliğinde çocuklarımızla buluştuğumuz için mutluyuz. Eğitime destek adına yapılan kermes için de emeği geçen herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu. 

Ayrıca Bahar Şenliğinde yapılan çekilişle günün anısına bisiklet, tablet, akıllı saat, ışıklı paten, kulaklık gibi birçok hediye edildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1494486/ogrenciler-bahar-senliginde-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.