Cumhurbaşkanı Erdoğan,evlat nöbetinin 1000. gününde annelere seslendi

Diyarbakır annelerinin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 1000. gününde.
Editör
|
29 Mayıs 2022, Pazar - 12:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan,evlat nöbetinin 1000. gününde annelere seslendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK tarafından dağa kaçırılan evlatları için nöbet tutan aileleri eylemlerinin 1000.gününde ziyaret etti.Annelere destek veren Bakan Soylu,vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Cumhurbaşkanı,annelere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla günlerdir evlat nöbeti tutan annelere seslendi.

Diyarbakır'daki yüreği yanık anaların her birine şahsım, eşim, milletim adına teşekkür ediyorum diyen Cumhurbaşkanı,''Evlatlarını veya yakınlarını terör örgütünden kurtaran anneleri tebrik ediyorum. Hala bu mücadeleyi yürüten annelerimizin de bir an önce evlatlarına ve yakınlarına kavuşmalarını diliyorum.'' dedi.

''Bu mücadele tarihe altın harflerle yazıldı''

Sözlerine devam eden Erdoğan,''Sizler terör örgütüne ve onun güdümündeki partiye Diyarbakır'dan çok önemli bir mesaj verdiniz. Bu ülkenin cesur anneleri olarak onlara boyun eğmeyeceğinizi gösterdiniz. Bundan tam 1000 gün önce Hatice Akar kardeşimizle başlayan mücadeleniz, eşine ender rastlanır bir evlat sevgisi ve azim destanı olarak tarihe altın harflerle yazıldı.'' ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1536742/cumhurbaskani-erdoganevlat-nobetinin-1000-gununde-annelere-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.