Justin Bieber felç geçirdi

Dünyaca ünlü Kanadalı pop, çağdaş R&B şarkıcısı Justin Drew Bieber, dün sosyal medya paylaşımında yüz felci geçirdiğini duyurdu.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2022, Cumartesi - 10:24
Justin Bieber felç geçirdi

Grammy ödüllü Kanadalı pop ve çağdaş R&B şarkıcısı Jutin Bieber sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı hayranlarını üzdü.

Video paylaşım sitesi Youtube'da yayınladığı videoların 2008 senesinde Scooter Braun tarafından keşfedilmesiyle kariyeri başlayan Kanadalı şarkıcı Jutin Bieber, Ramsay Hunt Sendromu'yla mücadele ettiğini kaydederek, yaşadığı rahatsızlığın yüzünde ve kulağında bulunan tüm sinir sistemini etkilediğini ve bu nedenle yüz felci yaşadığını anlattı.

Sosyal medya platformu Instagram'daki şahsi hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda yüzünün bir bölümünü çok zor hareket ettirebildiğini göstererek anlatan Justin Bieber, rahatsızlığını aslında "oldukça ciddi" olarak nitelendirdi.

Kanadalı pop şarkıcısı Bieber, “Şovlarımı iptal ettiğimden ötürü çok üzülen, hayal kırıklığı yaşayan insanlar var. İşin doğruu şovlarımı fiziksel olarak gerçekleştirmem mümkün değil. Vücudum artık bana biraz daha yavaşlamam gerektiğini ögütlüyor. Umarım beni anlayışla karşılarsınız çocuklar...” ifadelerini kullandı.

Kesinlikle tekrar döneceğim

İyileşme sürecine ilişkin herhangi bir fikri olmadığını ve ne kadar sürede iyileşebileceğini bilemediğini anlatan pop ve çağdaş R&B şarkıcısı Jutin Bieber, yeteri kadar dinlenme ve iyi bir terapi yöntemiyle tam bir iyileşmeye ulaşma noktasında düyüncelerinin olumlu olduğunu ifade etti.

Justin Bieber, “Bu süreci yalnızca dinlenmek ve rahatlamak için geçireceğim. Yapmak için doğduğuma inandığım şeyi yapabilmek için mutlaka geri döneceğim" diye konuştu.

Justin Bieber’ın karısı Hailey Bieber ise geçtiğimiz Mart ayında beyninde ortaya çıkan kan pıhtılaşması sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1568176/justin-bieber-felc-gecirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.