Rakibinden kaçan boğa seyircilerin arasına daldı

Artvin’de düzenlenen geleneksel boğa güreşlerinde, rakibinin saldırısından korunmak için kaçan boğa, tribündeki seyircilerin arasına daldı. Boğa, çığlıkların yükseldiği tribünde insanların arasından geçip giderken, olayda yaralanan olmadı.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 12:22
Rakibinden kaçan boğa seyircilerin arasına daldı

Her yıl Artvin ve ilçelerinde geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşleri bu hafta sonu da Borçka ilçesinin Taraklı köyünde gerçekleştirildi. Renkli görüntülerin yaşandığı ve yoğun ilginin bulunduğu güreşlerde boğalar rakipleriyle kıyasıya güreşti.

Müsabakalar sırasında bir boğa, rakibinin saldırılarından kurtulmak için kaçmak istedi ancak alanda kaçacak yer bulamayan boğa, tribüne atlayarak seyircilerin arasına daldı. Boğa güreşlerinin yapıldığı arenanın kenarına inşa edilen ve tribün olarak kullanılan duvardan atlayan boğa, kendilerini izleyen seyircilerin ortasından geçerek hızla uzaklaştı. Etraftaki seyircilerin çığlık ve bağrışmalarıyla korku dolu anlara sahne olan olayda kimsenin yara almaması şanslı olarak bulundu.

Tüm yaşananlar, güreşleri diğer açıdan izleyen bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla çekildi. Boğa Güreşleri Festivali günün sonuna kadar kazasız şekilde devam etti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572322/rakibinden-kacan-boga-seyircilerin-arasina-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.