Erdoğan,''Bu alçaklığın bedelini ödeteceğiz''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadıköy'deki izinsiz yürüyüşte, terörist başı Abdullah Öcalan lehine slogan atıp polise saldıran HDP'lilerden yargı önünde hesap sorulacağını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 13:44
Erdoğan,''Bu alçaklığın bedelini ödeteceğiz''

Erdoğan,dün İstanbul'da toplanan HDP'lilerin terör sloganlarına sert açıklamada bulundu. 

''Polisimize saldırmaları provokasyondan öte kalleşliktir''

Terörün siyasi uzantılarıyla da hukuk içerisinde mücadelemizi sürdürüyoruz diyen Erdoğan, ''4 şehidin ateşinin yüreğimizi yaktığı günde bölücü örgütün uzantılarının Kadıköy'de polisimize saldırmaları provokasyondan öte kalleşliktir, namussuzluktur, kanı bozukluktur.'' ifadeleriyle  provokasyon yapanlara sert konuştu.

Cumhurbaşkanı,''Milletvekilliği dokunulmazlığı hiç kimseye güvenlik güçlerine hakaret etme hakkı tanımaz. Dünkü alçaklığın faillerine bedelini yargı önünde ödeteceğiz'' dedi.

''Koridorları yerle bir ettik''

Bölücü terör örgütüne ağır darbeler indirildiğini belirten Erdoğan,''Suriye'de düzenlenen operasyonlarla terör koridorunu yerle bir ettik. Şu an Irak'ta devam eden Pençe Kilit Harekatı ile de teröristlerin inlerini yerle bir ediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terörün siyasi uzantılarıyla da mücadelemizi sürdürüyoruz.'' diyerek terör örgütlerine bir kez daha gözdağı verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572492/erdoganbu-alcakligin-bedelini-odetecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.