Akşener;''Sayın Erdoğan merak etme, senin yerine adalet gelecek''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi eleştirdi.
Onur Çetinkaya
|
15 Haziran 2022, Çarşamba - 12:22
Akşener;''Sayın Erdoğan merak etme, senin yerine adalet gelecek''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, AKP iktidarına ekonomik kriz üzerinden yüklenen Akşener, sandığı işaret etti.

''Sen gideceksin, millet yeniden iktidara gelecek''

Erdoğan'ın altılı masaya ''Cumhurbaşkanı adayınızı açıklayın'' çağrısına da yanıt veren Akşener, "İşi gücü bıraktı, her fırsatta, 'Adayınız kim?' diye soruyor. 'Acaba benim yerime kim gelecek' diye, büyük bir merak içinde. Hatta bunun için, sandığa gömüleceğini bile bile, adaylığını bile açıkladı. Devir teslim heyecanıyla, geceleri uykularının kaçtığından eminim" dedi.

Akşener, "Sayın Erdoğan; sen hiç merak etme. Senin yerine, özgürlük gelecek! Senin yerine, adalet gelecek! Senin yerine, demokrasi gelecek! Senin yerine, liyakat gelecek! Senin yerine; huzur gelecek! Senin yerine, bereket gelecek! Sen gönlünü ferah tut. Sen gideceksin, İstibdat bitecek! Sen gideceksin; hürriyet gelecek! Sen gideceksin; güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek! Sen gideceksin, millet yeniden iktidara gelecek'' diyerek sözlerine devam etti.

''GES’ten sonra YES çıkarırsa şaşırmayın”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin açıkladığı gelire endeksli senet  girişimini eleştiren Akşener, “Meğer devlet hava meydanları ile kıyı emniyetinin gelirlerini pazarlıyorlarmış. Bu gelirler daha önce millete harcanırken şimdi GES alan tasarruf sahibine gidecek” dedi. Akşener, “Nebati GES’ten sonra YES, yani yandaş endeksli senet çıkarırsa şaşırmayın” yorumunda bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1582561/aksenersayin-erdogan-merak-etme-senin-yerine-adalet-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.