PKK ininde mühimmat ve yaşam malzemeleri bulundu

Bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından oluşturulan bir sığınak bulundu ve sığınakta teröristlere ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Mevlüt Peker
|
17 Haziran 2022, Cuma - 09:50
PKK ininde mühimmat ve yaşam malzemeleri bulundu

Osmaniye ilinin Amanoslar bölgesinde süren Eren Abluka 12 Şehit Jandarma Onbaşı Mustafa Kandemir Operasyonu kapsamında bölücü, silahlı ve kanlı terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kurulan sığınakta mühimmat, patlayıcı ve yaşam malzemeleri bulundu.

Alınan bilgilere göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı bağlısı Jandarma Özel Harekat (JÖH) Timleri tarafından Osmaniye ilinin Amanoslar bölgesinde devam ettirilen “Eren Abluka 12 Şehit Jandarma Onbaşı Mustafa Kandemir Operasyonu” kesintisiz sürüyor. Operasyonlar kapsamında "Ara, bul ve yok et" prensibiyle bölücü ve hain terör örgütü PKK mensubu teröristlerin kullandığı sığınağın içinden çok miktarda patlayıcı, mühimmat ve yaşam malzemeleri bulundu.

Operasyonların, son terörist etkisiz duruma getirilinceye ya da teslim oluncaya kadar kesintisiz ve kararlılıkla devam edeceğinin altı çizildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1585920/pkk-ininde-muhimmat-ve-yasam-malzemeleri-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.