CHP Etimesgut İlçe Başkanı: "Dünyanın en güzel ilçesini yaratmak hedefimiz"

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, "Hiç hazırlıksız söylüyorum, yarın seçim olsa seçime girelim belediyeyi alırız. O kadar rahat söylüyorum. " dedi.
Büşra Bayrak
|
20 Haziran 2022, Pazartesi - 14:00
CHP Etimesgut İlçe Başkanı: "Dünyanın en güzel ilçesini yaratmak hedefimiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

İlçedeki hedeflerini aktaran Cemal Emir, bugün seçim olsa Etimesgut'u CHP'nin kazanabileceğini söyledi. 

" Artık vatandaş bizi görmek istiyor"

Emir konuşmasında, " İlçe olarak bizim hedefimiz, yerel iktidar, yani belediye. Ben kalkıp da Büyükşehir Belediyesine hedef koyamam. Çünkü il başkanlığım var. Hükümete hedef koyamam genel başkanım var. Genel başkanım benim hedefimi belirliyor. İl başkanımda Ankara'daki hedefimi belirliyor. Benim ilçe de belirleyeceğim hedef, ilçe belediyesi. Bugün seçim olsa belediyeyi alırım. Hiç hazırlıksız söylüyorum, yarın seçim olsa seçime girelim alırız. O kadar rahat söylüyorum. Alanı biliyorum, köylere de gidiyoruz, mahallelere de gidiyoruz. Artık vatandaş bizi görmek istiyor. Biz öyle şeyler yapalım ki ilçe yönetim kurulu olarak, bunlar bu halde bu pozisyondayken, daha belediye ellerinde değilken, ilçe de bunları yapabiliyorlarsa, belediye başkanlığını alırlarsa, neler yapmazları göstermemiz lazım." diye konuştu.

"Dünyanın en güzel ilçesini yaratmak hedefimiz"

CHP İlçe Başkanlığı olarak AR-GE çalışmalarında bulunduklarını aktaran Emir,"Bir AR-GE Ekibi kurduk. 25-35 yaş grubu arkadaşlardan cebinde parası olan iş sahibi olan arkadaşlarla kurduk. Şu ana kadar 6-7 proje çıkardılar. Teknokentinden hayvan bakımına kadar. Sanki belediye bizde de yarın hemen onları uygulamaya koyacakmışız gibi şuan AR-GE çalışması yapılıyor. Bugün belediye partimize geçse işler direkt başlayacak ve devam edecek şekilde... Ama dünyanın en güzel ilçesini yaratmak hedefimiz bu." dedi. 

"Bağlıca'da bir müze yaptı 1 ton heykel dikti"

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından ilçeye yaptırılan Türk Tarih Müzesi ve Parkı hakkında eleştirilerde bulunan Emir, şunları kaydetti:

"Köy statüsündeki vatandaşlar hayvancılık yapmak istiyor, hayvancılık yaptırılmıyor. Doğadaki kuyu suyunu para ile alıyor. ASKİ kuruşlandırıyor ama ilçe belediyesinin önerisi ile değiştirebiliyor. 5 katı düşürebiliyor. Alt yapı, yol , imar sorunu, hijyen sorunları var. Sağlık kabinleri kaldırıldı belediye tarafından. Yağmur yağıyor merkez mahallelerini su götürüyor. Verirsin teklifi büyükşehire, sen işin içinden çıkarsın. Ama bunların hazırlığının yapılmadığını görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'ni heykelden dolayı eleştirirler. Etimesgut Belediye Başkanı 100'lerce heykeli bir alana yaptı. Türk Tarih Müzesi şeklinde bir Bağlıca'da bir müze yaptı 1 ton heykel dikti. Tamam diksin Allah razı olsun öncelik verilmesi gereken daha önemli konular var. Heykeller yapmak yerine ekmeğe zam yapma mesela. Daha çok sağlığa, eğitime, kültüre dikkat et.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1592777/chp-etimesgut-ilce-baskani-dunyanin-en-guzel-ilcesini-yaratmak-hedefimiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.