Pursaklar’da birinci proje şenliği

Ankara Pursaklar Belediyesince Yaşam Merkezi’nde oluşturulan Deneyap Pursaklar Atölyesinde, 3 ay eğitim süreci sonunda Tasarım ve Üretim dersi alan öğrenciler tarafından gerçekleştirilen projeler görücüye çıktı.
Mevlüt Peker
|
04 Temmuz 2022, Pazartesi - 13:09
Pursaklar’da birinci proje şenliği

Pursaklar Yaşam Merkezinde düzenlenen Proje Şenliğinde öğrenciler, 3 aylık eğitim sonrası tertiplenen Proje Şenliği'nde, Tasarım ve Üretim dersine odaklanarak birbirinden önemli projeleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerin ürettikleri projeleri bir bir inceleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, öğrencilerden icatları ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin: Çocuklarımıza inancım tamdır

Deneyap atölyelerinde küçük dâhilerin hayal ederek, deneyerek ve yanılarak keşifler ve icatlar yaptıklarını kaydeden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şunları söyledi:

“DeneYap Pursaklar’da Tasarım ve Üretim dersi alan çocuklarımız 3 aylık eğitim süreci sonrasında bir yolculuk hayal ettiler ve yolculuk esnasında karşılaştıkları problemlere çözüm tasarladılar. Bizlerde aldıkları dolu dolu eğitimin ardından ortaya koydukları projeler tek tek incelenmeye ve görülmeye değer. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiği bu projede öğrencilerimizin bu kadar istekli olması ve yaptıkları işleri gördükçe gururlanıyoruz. Çocuklarımızın üretme heyecanı ve hevesinin giderek daha da aratacağına olan inancım tamdır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1632404/pursaklarda-birinci-proje-senligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.