Pursaklar’da Hayal Etme, Çalışma ve Üretme Vakti

Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezinde bulunan Deneyap atölyelerinde gençlerin yeteneğini ortaya çıkarmak için proje geliştirme odaklı eğitim programları ile öğrenciler, öğrenmeye ve üretmeye devam ediyor.
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2022, Çarşamba - 13:17
Pursaklar’da Hayal Etme, Çalışma ve Üretme Vakti

Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezinde açılan 'Deneyap' atölyeleri onlarca yetenekli genci bir çatı altında topluyor.

Gençlerin yeteneğinin tespit edilmesi için proje geliştirme odaklı eğitim programları ile öğrenciler, hem öğreniyor hem üretiyor.

Hafta sonu eğitimlerinde lise ve ortaokul öğrencilerine verilen temel bilgilerin ardından Deneyap Atölyelerine geçerek, uygulamalı olarak hayal ettikleri ürünleri nasıl üreteceklerine dair fikir sahibi olmaları için Cnc kesme makinası, lazer makinesi, 3D printer vb. birçok makinayı tanıma fırsatına sahip oluyor.

"Çocuklarımıza, güvenimiz ve inancımız tam" 

'Deneyap' atölyelerinde orataya çıkan çalışmaların gurur verici olduğunu vurgulayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şöyle konuştu:  ‘Deneyap Atölyelerimize katılan genç kardeşlerimiz almış oldukları eğitimlerle teknolojik alanlarla ilgili bilgi sahibi olurken, kendi özgün fikirlerini ortaya koyarak yeni teknolojik çalışmalara imza atma fırsatına sahip oluyor. Geleceğin teknoloji yıldızları heyecanlı, mutlu ve enerji dolular. Öğrenmeye yönelik azimleri ve coşkularıyla atölyelerimizde ortaya koydukları çalışmalar, gurur verici. Şimdi daha çok keşfetme, daha çok çalışma ve daha çok üretme vakti. Çocuklarımıza, güvenimiz ve inancımız tam. Yarınlarımız için gururumuz ve umudumuzsunuz’’


http://www.ankaramasasi.com/haber/1737201/pursaklarda-hayal-etme-calisma-ve-uretme-vakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.