Ahmet Davutoğlu'ndan Mustafa Ataş'a yanıt: "İspatlasın siyaseti bırakırım"

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın "Davutoğlu, Tayyip Erdoğan veya AK Parti aleyhinde bir cümle sarf ettiğimi görürseniz, yüzüme tükürün demişti" iddialarına yanıt veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davuoğlu, "İspatlasınlar siyaseti bırakırım" dedi.
Ankara Masası
|
05 Temmuz 2022, Salı - 22:35
Ahmet Davutoğlu'ndan Mustafa Ataş'a yanıt: "İspatlasın siyaseti bırakırım"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Davutoğlu, Ankara Masası yayınına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın kendisine yönelik "Eğer benden Tayyip Erdoğan aleyhinde veya AK Parti aleyhinde bir cümle sarf ettiğimi görürseniz, yüzüme tükürün demişti." iddialarına sert tepki gösterdi.

"Yüzüme tükürün" gibi bir ifadesinin olmadığının altını çizen Davutoğlu " Bakın buradan söylüyorum eğer ben herhangi bir yerde, eğer AK Parti ve Tayyip Erdoğan aleyhine konuşursam yüzüme tükürün demişsen, yüzüme tükürün ifadesini kastediyorum demişsem şu andan itibaren Gelecek Partisi'ndeki görevimi bırakacağım gibi odama, evime çekilir, başka hiçbir şeye de karışmam." şeklinde konuştu.

"AK Parti yetkililerine ve Sayın Erdoğan'a meydan okuyorum"

Ataş'ın konuya hakim olmadığını "  zannediyorum" diye konuştuğuna dikkat çeken Davutoğlu "Zanlı ile davranıyor Sayın Ataş. Bilgisi ile değil. Kongrede mi söyledi? Ya sen o kongrede vardın. Bir kere tükürme ifadesini günlük hayatta kullanmayı nezaketsizlik sayan bir insanım. Kamuoyunun önüne çıkacağım ben böyle bir ifade kullanacağım öyle mi ? İşte Mustafa Taş'a bir gazetecinin iftirasıdır bu. Her yerde karşıma çıkarıyorlar. Bütün AK Parti yetkililerine ve Sayın Erdoğan'a meydan okuyorum. Şu yüzüme tükürün ifadesini bir yerden çıkarın benim karşıma , çıkaramıyorsanız Allah indinde hepinizden hesap soracağım. Hiçbirinizi affetmiyorum" dedi.

Davutoğlu, ihtilaf çıkmaması için "Partimin, Erdoğan'ın ve ailesinin hukukunu koruyacağım" dediğini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1636215/ahmet-davutoglundan-mustafa-atasa-yanit-ispatlasin-siyaseti-birakirim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.