Hakan Han Özcan: Bizim siyasi hedefimiz okçular tepesini terk etmemek

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, siyasi hedefine ilişkin "Milletvekili ya da herhangi başka bir görevde bulunmak gibi bir talebim yok. Bize verilen görevi yerine getiririz" dedi. Özcan, " Biz okçular tepesinde duruyoruz şu an. Orayı da terk etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 12:26
Hakan Han Özcan: Bizim siyasi hedefimiz okçular tepesini terk etmemek

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Ankara Masası Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik ve gazeteci Zafer Şahin'in Ankara'ya ve siyasi gündeme dair merak edilen sorularını yanıtladı.

2023 seçimlerinde siyasi hedefinin ne olduğu sorulan Özcan, "Bizim siyasi hedefimiz okçular tepesini terk etmemek" dedi.

Özcan, milletvekilliği ya da herhangi bir görev için bir talebi olmayacağını  belirterek, kendisine ne görev verilirse onu yapacağını söyledi. 

Özcan daha sonra şöyle devam etti: 

"Okçular tepesini terk etmeyeceğiz"

"Bizim siyasi hedefimiz okçular tepesini terk etmemek. Savaş iyi gidiyor ganimet paylaşayım ya da savaş kötü gidiyor gibi hesabımız yok. Bizim derdimiz bize okçular tepesinde kal denilmişse okçular tepesinde kalırız. Önemli olan zaten herhangi bir durumda okçular tepesini terk etmemek. Biz okçular tepesinde duruyoruz şu an. Ve orayı da terk etmeyeceğiz. Bize hangi görev verilirse, onu yaparız. "

"Bizler geçmişte de çok çeşitli görevler yaptık"

"Bizler geçmişte de çok çeşitli görevler yaptık. Gençlik Kolları Başkanlığı da yaptık. Ankara'daki gençlerle seçime girdik. Bir seçimde de okulda kat sorumlusuydum sandıkta durdum. Hepsi birbirinden şerefli görevler. "

"Sen ne oldun ben ne oldum diye bir derdimiz yok"

"Bizim derdimiz, 2023 hedefinde öyle bir vekillikmiş, ben bundan sonra bir şey olayım diye bir şeyim yok. Benim tek terdim, Ankara teşkilatımızın tek terdi 2023'e katalize olduk. Sen ne oldun ben ne oldum diye bir derdimiz yok. Biz Türkiye olarak, Ankara olarak, millet olarak nereye geldik? Ne olduk?. Bunun mücadelesini vereceğimiz bir seçim de biz şu anda zaten şahsımızın hesabına girersek, zaten biz bu ne davayı anlamış oluruz, ne de biz şu anda bu liderin arkasından boşu boşuna bütün gençliğimizi heba etmiş oluruz. "


http://www.ankaramasasi.com/haber/1640821/hakan-han-ozcan-bizim-siyasi-hedefimiz-okcular-tepesini-terk-etmemek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.