Gelin arabasından bahşiş alan kişiye otomobil böyle çarptı

Aydın ilinin Efeler ilçesinde, düğün konvoyunun en önündeki gelin arabasının önünü kesip bahşiş alan adam, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza anı ise başka bir araç içindeki bir yolcu tarafından görüntülendi.
Mevlüt Peker
|
10 Ağustos 2022, Çarşamba - 11:11
Gelin arabasından bahşiş alan kişiye otomobil böyle çarptı

31 Temmuz Pazar günü Aydın ilinin Efeler ilçesine bağlı Osman Yozgatlı Mahallesi’nin Cezaevi Caddesi üzerine yaşanan kazanın cep telefonu kamerası ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

A.A. isimli adam, konvoy önünde ilerleyen gelin arabasının önünü kesti. Gelin arabasındakilerden içinde bahşiş olan zarf alan A.A. isimli adama, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ve çarpma sonrası yere savrulması sebebiyle A.A. ağır yaralandı.

Trafik kazasının görgü tanıkları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar sonrası kaza mahalline sağlık ekibi ve polis ekibi gönderildi. Kısa süre sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri A.A. isimli yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi yaptı ve ardından ambulansa alarak hastaneye götürdü. A.A.’nın yoğun bakım ünitesine alındığı ve tedavisinin sürdüğü ancak hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1705373/gelin-arabasindan-bahsis-alan-kisiye-otomobil-boyle-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.