‘Çav bella’ yetmedi ‘terör sevicisi’ çıktı

Ankara Masası
|
21 Mayıs 2020, Perşembe - 18:31
‘Çav bella’ yetmedi ‘terör sevicisi’ çıktı

İzmir'deki 'Çav Bella' skandalını sosyal medyadan öven Banu Özdemir’in terör örgütünün uzantılarına sempatisini gösteren fotoğrafları ortaya çıktı.

İzmir'deki 'Çav Bella' skandalını sosyal medyadan öven Banu Özdemir’in terör örgütünün uzantılarına sempatisini gösteren fotoğrafları ortaya çıktı.

Sosyal medyadan Camide Çav Bella skandalını öven CHP’li Banu Özdemir’in terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD’ye sempatisini gösteren paylaşımı da ortaya çıktı.

İzmir'de cami hoparlörlerinden İtalyan Partizan Marşı Çav Bella çalınmasını mutlulukla karşılayan ve sevincini tweet zinciriyle dile getiren CHP’li Banu Özdemir’in ilk skandalının bu olmadığı anlaşıldı.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özdemir’in “Kobane’de direnen kadınlara bin selam” şeklindeki duvar yazısı önünde poz verdiği fotoğraflar sadece manevi değil, milli değerlere de şaşı baktığını ortaya koydu.  

Terör örgütü PYD’ye destek paylaşımı

İzmirde cami hoparlörlerinden İtalyan marşı Çav Bella çalmasını sevinçle karşılayan, nota işaretleriyle sosyal medya hesabından paylaşan CHP'li Banu Özdemir'in terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye destek verdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

Tepki çeken ‘Çav bella’ paylaşımları sonrası şaka yaptığını ileri sürerek çark eden Banu Özdemir'in yeni fotoğrafları için ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

Tepkiler çığ gibi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tepkisini “Hamd olsun Müslüman bir ülke olarak Camiler kırmızı çizgimiz diyoruz ve milletimizin bu şuuru taşıdığını biliyoruz.” Paylaşımıyla ortaya koydu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de twitter paylaşımında, İzmir’de bazı camilerimize yapılan saldırıları lanetliyoruz. Merkezi ses sistemine sızarak bu çirkinliği yapanları şiddetle kınıyoruz. Bu çirkinliği kim yaptıysa muhakkak bulunur. Camiyle sorunu olanın milletin ta kendisiyle sorunu olduğunu biliyoruz...” ifadelerini kullandı.

Savunma ve Güvenlik Stratejileri Analisti Yusuf Alabarda ise, Özdemir'in 'Kobane'de direnen kadınlara bin selam' yazısının önünde çekilmiş fotoğrafını, 'Mabedlerimizden Çav Bella çalınmasını keyifle ve ağzı sulanarak paylaşan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı hanımefendi ile tanıştırayım sizi..' cümleleriyle paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/17131/cav-bella-yetmedi-teror-sevicisi-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.