ABB’den uygun fiyata konut imkânı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraklerinden olan PORTAŞ, kendi imkânlarıyla yaptığı “Parlamenterler Golf Life Projesi” çerçevesinde doğrudan temin yöntemiyle konutların satışına başladı. Eskişehir Yolu Ballıkuyumcu mevkiinde yer alan ve 300 konut ile 20 villadan mütevellit proje çerçevesinde konut sahibi olmak isteyen Ankaralılar, “https://www.portas.com.tr/proje/parlamenterler-golf-life” adresi üzerinden başvuru yapabiliyor.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 11:32
ABB’den uygun fiyata konut imkânı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ev sahibi olmak isteyen Ankaralılara uygun konut imkânı tanıyan yeni bir projeyi daha uygulamaya koydu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan PORTAŞ tarafından Eskişehir Yolu Ballıkuyumcu mevkiinde inşa edilen “Parlamenterler Golf Life Projesi” çerçevesinde, 300 konut ve 20 villanın doğrudan temin yöntemiyle satışı başladı. 2+1, 3+1, 4+1 ve villa seçeneğinden oluşan ve uygun fiyat imkânı sunan projenin ilk etap satışlarına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

Uygun fiyata sahip konut projesinden yararlanmak isteyen Başkentliler detaylı bilgiye https://www.portas.com.tr/proje/parlamenterler-golf-life” adresinden ulaşabiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1717492/abbden-uygun-fiyata-konut-imkni
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.