Ankara’da yazlar şenlik havasında geçiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralılara yaz mevsimini “Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri” ile şenlik havasında geçirtiyor. Kent Orkestrası’nın keyifli dakikalar yaşattığı şenlikler çerçevesinde bu hafta Veli Erdem Karakülah eserleriyle Ayaş Cumhuriyet Meydanı’nda, Musa Eroğlu ise muhteşem türküleriyle Gölbaşı’nda hayranlarıyla buluşacak.
Mevlüt Peker
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 11:35
Ankara’da yazlar şenlik havasında geçiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentlileri sanat ve kültür etkinlikleriyle bir araya getiriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” başlıklı konser programlarını sürdürürken, sevilen ünlü sanatçıları da Başkentli hayranlarıyla bir araya getirmeye devam ediyor.

Panayır adresi: Ayaş

Beşinci haftasına giren “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” etkinlikleri çerçevesinde her hafta bir ilçeye kurulan panayırın bu haftaki adresi Ayaş ilçesi olacak.

Cumhuriyet Meydanı’na 19 Ağustos Cuma günü kurulacak panayırda çocuklar için palyaçolardan kukla oyununa, yarışmalardan yüz boyama etkinliğine kadar birçok eğlence faaliyeti bulunacak. Ayrıca, Kent Orkestrası da panayır boyunca sahne alacak. Sevilen sanatçı Veli Erdem Karakülah 20 Ağustos Cumartesi günü Ayaşlıların misafiri olacak.

Türk Halk Müziği’nin usta ismi Musa Eroğlu ise Gölbaşı Mogan Park’ta sevenlerine türkü ziyafeti yaşatacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1721280/ankarada-yazlar-senlik-havasinda-geciyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.