Engelli vatandaşlar, ABB pikniğinde buluştu

Engelli vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Elmadağ Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği piknikte bir araya geldi. ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşlar ile görüntülü sohbet etti.
Ankara Masası
|
20 Ağustos 2022, Cumartesi - 14:06
Engelli vatandaşlar, ABB pikniğinde buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Elmadağ Belediyesi ile işbirliği içinde Elmadağ Hasanoğlan’da bulunan Hasan Ali Yücel Kültür Evi’nde engelli vatandaşlar için piknik düzenledi.

Pikniğe, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu ve Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın da katıldı. 

Mansur Yavaş görüntülü aradı

Piknikte, keyifli anlar yaşayan vatandaşlara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görüntülü telefon bağlantısıyla katılarak sürpriz yaptı.

Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın, Yavaş'a teşekkür etti

Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın, "Engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini burada misafir ediyoruz. Bu yüzden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘a ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu’ya teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

 "Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi için piknik etkinliği düzenledik"

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, amaçlarının engelli vatandaşları sosyalleştirmek olduğunu şu sözlerle ifade etti: " Engelli vatandaşlarımızı ve ailelerine misafir ediyoruz. Elmadağ Belediyesi ile birlikte engelli vatandaşlarımızın ve ailelerimizin keyifli anlar geçirmesi engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi için piknik etkinliği düzenledik."

Pikniğe gelen vatandaşlar piknikten çok keyif aldığını belirtiler. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1724464/engelli-vatandaslar-abb-pikniginde-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.