Ünlü YouTuber Meriç İzgi gözaltına alındı

Ünlü YouTuber Meriç İzgi, yasa dışı yollardan 3. kez maymun sahiplenmesi sebebiyle gözaltına alındı. Maymun ise hayvanat bahçesi yetkililerine teslim edildi.
Zeliha Demirci
|
18 Eylül 2020, Cuma - 11:57
Ünlü YouTuber Meriç İzgi gözaltına alındı
Geçtiğimiz aylarda yasa dışı yollarla makak cinsi maymun sahiplenen YouTuber Meriç İzgi’nin, Eyüpsultan’daki evine İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlenmişti. Yapılan operasyonda maymun, İzgi’nin elinden alınarak hayvanat bahçesine teslim edilmişti.
Bu operasyonun ardından yine yasa dışı yollarla maymun sahiplenen İzgi’nin hayvanına yine el konulmuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından hayvanat bahçesine teslim edilmişti. 
Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, bu ay içinde bir kez daha yasa dışı yollarla maymun aldı. 3. kez aldığı maymunla olan fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşması sonucunda Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 1. Bölge Müdürlüğü ekipleri ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tekrar harekete geçti.
Arama kararı alınarak dün İzgi’nin Sarıyer'deki evine gelen ekipler, makak cinsi maymuna el koydu. Maymun, veteriner kontrolünün ardından hayvanat bahçesi yetkililerine teslim edildi. DKMP ekiplerince, İzgi’nin sosyal medya hesaplarının kapatılması için savcılığa başvuru yapıldı.

Meriç İzgi, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. İzgi, gazetecilerin soruları üzerine, “Gerekli açıklamayı YouTube kanalında yapacağım, yalan haber yapmayın. Maymundan kazancım falan yok, sevgi ile alakalı bir şey” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/172932/unlu-youtuber-meric-izgi-gozaltina-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.