Sanatçı Zeynep Cihan Keçiören'de sahne aldı

Keçiören Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlenen halk konserinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Zeynep Cihan sahne aldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un da katılım gösterdiği konserde bisiklet çekilişi yapıldı.
Ankara Masası
|
26 Ağustos 2022, Cuma - 12:17
Sanatçı Zeynep Cihan Keçiören'de sahne aldı

Keçiören Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesinde halk konseri gerçekleştirildi. 

Konserde Türk Halk Müziği Sanatçısı Zeynep Cihan sahne aldı. Sanatçı Zeynep Cihan, vatandaşlar eşliğinde türküleriyle geceye renk kattı. 

Türkü gecesinde Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, vatandaşlar ile türküler söyleyerek onların heyecanına ortak oldu.

" Müzik, sanat, spor ruhu besler"

Konserde konuşma yapan Başkan Altınok şunları kaydetti; “Bu akşam Bağlarbaşı Mahallemizdeyiz. Konserlerimizi insanlarımız eğlensin diye yapıyoruz. Bizim sanatçılarımız TRT ve Kültür Bakanlığı sanatçılarıdır. Gönül paslarımızı sileceğiz. Müzik, sanat, spor ruhu besler. Bir deCovid-19 geçti, dünya kapandı. İnsanlarımız evde kalmak zorunda kaldı. Bugün ise gönül nameleriyle bu konserlerimizi yapıp sizlere müzik ziyafeti sunuyoruz.” dedi.

"Bütün sevdamız, davamız şehrimizi güzelleştirmektir"

Turgut Altınok konuşmasının devamında Keçiören için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Altınok, “Buralar hep gecekonduydu. Şehrimizin altıda beşi gece konduydu. Ailelerimizin gidebileceği park, yeşil alan, sosyal alan yoktu. Birçok eserlerle şehrimizi güzelleştirdik. Türkiye’nin en büyük ikinci ilçesi konumuna geldi Keçiören. Binalar, dönüşümler, eserler ve projelerle size hizmetkâr olmaktan şeref ve bahtiyarlık duyuyoruz. Mesai mefhumu dinlemeden şehrimizi güzelleştirmek için gece gündüz, tatil bayram demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bütün sevdamız, davamız şehrimizi güzelleştirmektir. Değerli sanatçımıza ve saz heyetimize teşekkür ediyorum. Konserlerimizde bir de bisiklet çekilişi yapıyoruz. Şanslı vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu



http://www.ankaramasasi.com/haber/1740197/sanatci-zeynep-cihan-keciorende-sahne-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.